Fiat Oltre

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,268

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
İtalyan iveco'nun ingiliz ordusu için urettigi LMV sivil hali :smiley:

fiathummerconceptoltre1id6.jpg

fiathummerconceptoltre2ev7.jpg

fiathummerconceptoltre3gf4.jpg

fiathummerconceptoltre4cq8.jpg

fiathummerconceptoltre7rf2.jpg

fiathummerconceptoltre6qh8.jpg

fiathummerconceptoltre5us1.jpg

Etiketler
Bu OtoShow'da gördüğümüz araç mı? sanırım değil çünkü o plastikten el işi olarak yapılmış gibi duruyordu. Dokunmaya bile izin vermiyorlardı.

Ynt: Fiat Oltre

phobios' Alıntı:
Bu OtoShow'da gördüğümüz araç mı? sanırım değil çünkü o plastikten el işi olarak yapılmış gibi duruyordu. Dokunmaya bile izin vermiyorlardı.
buda plastikten yapılmış gibi duruyor ama otoşovdaki arac olup olmadıgını bilmiyorum yani emin degilim. bu arac hakkında tek bildigim ilk olarak 2005 yılında gorucuye cıkmış. iveco LMV adlı askeri arazi aracının sivilleşmiş hali...

Ynt: Fiat Oltre

mergen' Alıntı:
Son fotoğraf benim aracı satın almış ve eve götürmek için fuarın bitmesini beklerken ki halim :D :D :D
:smiley:
paylaşım için teşekkur ederim. bende şimdi bu aracın sivilleşmeden onceki halini yayınlıyorum. askeri amaclı olunca fiat logosunu söküp iveco yazmışlar ve modelide LMV (Light Multirole Vehicle) olmuş
İşte ingiliz ordusunun tercihi iveco LMV :smiley:
Iveco_LMV_light_armoured_jeep_01.jpg

Iveco_LMV_light_armoured_jeep_02.jpg

Iveco_LMV_light_armoured_jeep_03.jpg

Iveco_LMV_light_armoured_jeep_04.jpg

Iveco_LMV_light_armoured_jeep_05.jpg

fotograflardan birazınıda yeni konu başlıgı altında yeniden bir konu acıp burdaki araclara dikkat etmeyen kullanıcılarımıza gostermek istiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler