Fikirleriniz lazım ??

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan r00t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,587

r00t

Yeni Üye
Merhabalar benim bir sorum var... Paramı nihayet denkleştirdim CJ5 almak için 10 bin tl var bir tane ilan buldum gerçekten araç hoşuma gitti daha gidip görme şansım olmadı fakat belki tanıyan bilen vardır veya yorum katabilicek insanlar vardır diye soruyorum...

Aracı sadece keyif için kullanıcam normalde motor kullanıcısıyım zaten ailem pek motor kullanmamı istemediği için aynı keyif bana sunabilicek bir araç almak istedim belkide kat kat daha iyisini sunucak çünkü çocukluğumdan beri bu araçlara hastayım :smiley: göl kenarlarına gidip aracımı çekmek ormana gidip bi arkadaşımla kamp yapmak sahile çekmek felan bu tarzda keyifler için aliyorum yaz kış kullanıcam keyfin yazı kışı olmaz çünkü benim için :smiley: ve gözüme hoş gelen parama uygun bi araç buldum tanıyan varsa veya bana fikir verebilicek insanlar varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler...

Bulduğum araç : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yazin-gozdesi-geldi-78566369/detay

Etiketler

Ynt: Fikirleriniz lazım ??

Sorularınz hakkında pek fazla birsey soyleyemem istersenız detaylı olarak arayıp bir gorusun ama gorunus olarak güzel ve 78 model,ama motor,mekanık hakkında bırsey dıyemem ! Bence 2000-3000 lira daha biriktirip 77 model ve üstüne baksanız daha iyi olur !

Ynt: Fikirleriniz lazım ??

ikinci linkteki aracın bariz bir problemi yoksa ve hangisi derseniz kesinlikle ikincisi.
ilk araca jant - lastik alayım deseniz 2-3 bin tl gider. ilk araçta ön siper yok gibi. hangisi diyorsanız hiç düşünmeyin, ikincisi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,099
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
kal9090t

Çevrimiçi üyeler

Geri