KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Aslında benim boyacıdan çok kaportacıya ihtiyacım var. Arka camların orjinallerini aldım 1 senedir depoda duruyor onları taktırmam lazım. Şimdiki camlar silikonla yapıştırılmış sökülünce ortaya nasıl bir kaporta iişi çıkar bilmiyorum
Dediğin gibi gidip göstermekte fayda var.
Aslında benim boyacıdan çok kaportacıya ihtiyacım var. Arka camların orjinallerini aldım 1 senedir depoda duruyor onları taktırmam lazım. Şimdiki camlar silikonla yapıştırılmış sökülünce ortaya nasıl bir kaporta iişi çıkar bilmiyorum
Dediğin gibi gidip göstermekte fayda var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Derya sana camcı lazım olabilir ;D senin camlar yeni çıkan araçlardaki gibi yapıştırmaya benziyor o bölge biraz ince zarar vermeden camı alırlarsa yapışkanı kazımak kalır cam yuvasında kesme yapmamışlardır inşallah bizde kendi camını koymadık lastikli cam koydurduk
macun konusunda aklısın defenderderin kaportasındaki büyük dalgalanmaları macunla almaya kalkarsan sıva gibi bir şey olur herhalde ;D küçük noktasal yerlerin dışında macun çektirmedim birde farklı bir macun var metal katkılı daha sağlam macun öncesi de metalin çıktığı bölgelere farklı bir astar varmış metal pas ve oksitli yerlerdedaha başarılıymış onu kullandık
Baş ağrısı ne demek Ünal biliyorsun defender ciler birbirlerine ne kadar yardımcı olursa o kadar mutludur defender in doğası yardımlaşmak
Araç ararken nerede olduğu önemli değil o ilde mutlaka defender sahibi vardır hangisine rica etsen gidip bakar ben hatta trabzondaki bir araç için Ahmet Taha yı aramıştım sağolsun aracın inciğini çinciğini aktardı