FJ 70 İçin Yorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crocodile hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,979

İş makinası iş yapar.. Buda off-road. :smiley: Tabiiki iyi. Kim Fj serisi için kötü diyebilir..İyi günlerde kullanın.

Ynt: FJ 70 İçin Yorum

bir ara almaya niyetlenmiştim.2- 3 gün kullanım 2.4 diesel motor zayıf sayılır 1750 kg lik bi araca helezonluydu şu andaki aracıma göre süspansiyon sistemi mükemmeldi.çok güzel bir kasa lastiklerde yakışmış motoru kaç cc .güle güle kullanın.

süper büyük motorları sevmişimdir.parça olarak arabistandan parçaları getirtiliyormuş suriyeden falan.çok araştırmıştım.hakikaten sağlam araçlar.kolay kolay parça kırmıyor.elektirik li bir dif.kilitte buldunuzmu deymeyin keyfinize.

istediğin her parcasını toyota bayilerınden şase numarası vererek ısteye bılıyorsun
kilitte buldum 1500 dolar cıvarı sanırım bı abı var o dedi

bu aractan baskı bı arkadaşta vardı 5 senedir arabaya yaptıklarını ben biliyor
bu kadar sert kullanılmaz herkez cesaret edemez rolırcoter gibi
kafagöz kırılıyor üç dört metre ucuyorsun yeri geliyor

ama hiç bişey olmuyor arabaya biz aksama kas gevsetici falan ıcıyoruz
arabada tık yok 450 bınde motor canavar hiç ellenmemiş

aldığımda lpg yeni takılmıstı sehir içi 450 civarı
araç 100 km de 20/25 litre yakıyor sanırım

fazlada hesap yapmak ıstemıyorm o zaman rahat rahat bınemem

bundan baska 7 tane daha aramvar ama coğunlukla bunu kullanıyorum

mitsubishi pajero ile parçaları uyumludur çoğu zaman, parça sorunu olmaz, arazide çok rahattır, güçlüdür, yolda bırakmaz kolay kolay..

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,691
Kaydolan Son Üyemiz
sertac01

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.