FJ 70 İçin Yorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crocodile hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,217
Ynt: FJ 70 İçin Yorum

odur abı yaa ama sen fj alıcaksan bostancıda fıkret abı var ona soylıyelım
turkıyedekı butun fj lerden haberı vardır ıyı anlar esnaf bı abıdır yannış yapmaz
habi olarak yapıyor

bu aralar değil de ileride mutlaka düşünüyorum yani

aslında hiç kullnmadan almak ta biraz kafamı karıştırıyor şu an mesela 95 corolla xei kullanıyorum ondan fj ye geçince nasıl olur bilemem?

Selam,Fikret abinin numarasını verebilirmisn ,yoksa alırmısın Lunaparkdaki dükkanı kapattıkdn sonra göremedim hiç bazı soracağım konular varda .Teşekkürler

bu resme bakınca olan dodiğe olsun dıyesın geldı kaportaya zarar vermesınde dodık parcalansın

İşte arazide sıkca karşılaştığımız bir durum bu araç birden yatıyor,onun için dodiğe yazık,daha öncede dedim bizim kulüde bir ara modaydı ama milletin canı yandı artık pek kimsede yok

Yani pek dodik tavsiye etmiyormusunuz????

Evet benim aracımda orjinal olmasa çıkarırım,zaten kaçkere çıktı artık yanımda klipslerini yedek tasıyorum.Ama gene söylüyorum zevk meselesi bu şekilde hard off-road yapmıyacaksanız taktırın,aracın görüntüsünü tamamlıyor.

Tuğsan bey, bir bilgi sorsam...
Land Cruiser parça kodlarını öğrenebileceğim
int. sitesi varmı acaba? Neden derseniz,
Amerika'dan ithalat ihracat yapan bir arkadaşımdan
fiyat alacağım ama Toyota'dan da fiyat alıp
kontrol etmek istiyorum...

Amerika'dan parça getirme olayı hakkında da
fikriniz varsa, paylaşırsanız sevinirim...

İyi geceler...

Amerikadan parça getirtme olayına bildiklerimi ben yazayım...
İthalatçılar (Ankara-Şaşmazda var) Amerika parça fiyatı x 1.75-2.00 arası bir rakamla istenen parçayı getirebiliyorlar...Ben 73 model bir Amerikan restorasyonu için sorun yaratabilecek büyük parçaları burası vasıtası ile getirttim. Ancak diğer büyük 5000 usdlik partiyi kendim sipariş ettim, x 1.3 gibi bir rakama gümrükçüyle çekebilecez gibi...Gelince yazarım tekrar. Bu arada 100-150 usd gibi büyük olmayan ebatta parçalar gümrüğe takılmadan kapıya kadar tak diye geliyor, çok denedim.

aslında toyota plazalarda duman kayada olması lazım kitapcık
bızım fıkret abıye sormustum parca konusunu o bana sase numarasını verıyorsun
sonra ıstedıgın malzemeyı ıstıyorsun dedı kesın katalog tarzı bıseyı vardır