FJ 70 İçin Yorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan crocodile hunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 118
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,167

Ynt: FJ 70 İçin Yorum

dingille beraber degil sadece karpuz bulunuyormuş bıde içerden elektrik kumandalı olsa süper olurdu

O tarz parçalar için bence TRyi deneyin önce...(Ataman Servis-Hakan Ataman 05322820523) Ben buradan orjinal arka Toyota diff locku 500 ytlye aldım...Çıkma tabiki. Bulamazsanız getirtirsiniz...Safari şnorkel mesela buradaki fiyattan 100 usd falan ucuza geliyor ithalatçıyla getirtmeme rağmen...Warn ön arka çelik tamponların tanesi 1000 usd gibi bir rakam tuttu...

ok tanbon olayını kendım hallederım zaten bana goruntu be baglantı tarzı lazımda

arabanın parcalarını kendım ımaletmeye bayılıyorum üst bagazı kendım yaptım kendı zevkıme gore
mevcut ımkanlarım cok genış sızınde cok ozel parcalara ıhtıyacınız olursa yapabılrım

talaşlı imalat konusunda ıyıyım aslında mesleğim 5 tane cnc im yaklasık 15 tane ünıvarsal
talaşlı imalat tezgahım ve uzman bı tasarım mühendıs ekıbıne sahıbım
bana hayel gucu ve zaman lazım gerısı kolay

)))e süpermiş valla...
malzemeler takılsın resmini yollayacam bende Hilux'ın..
bu arada sizin ön tampon gayet güzel aslında, bilmiyorum oynamaya gerek var mı...
Ankaraya yolunuz düşerse arayın tanışalım
Umut Çelikel
0 532 2557471

ön iyide vınç ıcın bıraz uzatmak lazım arkada kasıslerde bazen takılıyor

ınsallah gelırsem görüsürüz

Mahindra Bolero diye hindistan malı jipler var gördünmü bilmiyorum,fz 70 taklidi, servisinden dodiklerini sorabilirsin senin araca uyar gibi duruyor eğer dizelle deyiştirmeyeceksen.Hoş onada uyar diye tahmin ediyorum belki bi kaç ufak oynama yapabilirsin.

ben yaklaşık 6 yıldır lcruiser kullanıyorum,fj40 ve hdj100 kullanıyorum, tampon işlerimi orhan usta05358613540, servis ve yedek parca vecih usta yani tem servis, ankaradanda hakan atamandan yardım alıyoruz, toyotanızda org parca kullanırsanız 2milyon km de yaparsınız toyota orginal olmayan parcayı sevmez

evet cok haklısın butun parcalar orjınal olmalı benım aracta hersey tamamen orjınal gecen laf olsundıye marş motorunu sokturdum elektırıkcı arkadaş
sastı kaldı bu aracın hıc marsı sokulmemıs dıyor

Bende orjinalciyimdir.Ben dodik için dedim,o araç yeni model taklit bi araç ,fj 70 in orjinal dodiği yokda bilginiz olsun.

Toyota'cı arkadaşlar,
benim arabamda hub yok, duyduğum, öğrendiğim kadarıyla, bu "hub" olayı aracın normal düz yolda çekişini arttırıyormuş, daha seri yapıyormuş, aynı zamanda yakıt tasarrufu yapıyormuş. Tek sıkıntı sanırım 4X4'e atınca inip kilitlemek. Gerçi onunda herhalde otomatikleri varmış, araziye atınca kendi kitleniyormuş. Sanırım Toyota'nın orjinali yokmuş, Warn en iyi derler...Bu konu da fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum...Herkese aracıyla mutluluklar diliyorum... ;D

Kilit İçin Hakan Atamanı bir ara istersen google Ataman ticaret yaz telefonu orada bulabilirsin

Hiç düşünmeden al derim,benim araç sürekli 4 çeker ve kilitler içeriden açılıyor.İlk çıkanları böyle yaptılar ama sorun deyil.Birtek tavsiyem manuel olanını al otomatik olanlar sıyırabiliyor diye duydum.