MUZAFFER6292
Yeni Üye
Öncelikle merhaba.Aranıza yeni katılmay açalışıyorum ;D Yıllardan beri bir offroad hasalığım var ancak birtürlü doru aracı bulamadım ve en sonunda toyota ya kararkıldım sanırım doğru karar !
77064598 bu seri nolu ilanda mustafa beyin elin de birkaç adet var.Araçalrın hepsi çalışır durumda koportaları yüzeyselde olsa toplanmış en azından benim için yüzeysel biraz titizimdirde ;D
Araştırdığım kadaro ile bu araçaların piyasası belli ancak alışık olmadığım için bu yaştaki bir araca bu paraları vermek garip geliyor anacak bu arabalarda 5 6.000 tl yede yok ( keşke olsa ) ;D Sizce ben bu araçlardan alsam uzunyıllar sorunsuz kullanabilirmiyim? çok para harcamadan yavaş yavaş aksesuar ekleyebilirmiyim?
Lütfen yardım !!!!
Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum
Araştırdığım kadaro ile bu araçaların piyasası belli ancak alışık olmadığım için bu yaştaki bir araca bu paraları vermek garip geliyor anacak bu arabalarda 5 6.000 tl yede yok ( keşke olsa ) ;D Sizce ben bu araçlardan alsam uzunyıllar sorunsuz kullanabilirmiyim? çok para harcamadan yavaş yavaş aksesuar ekleyebilirmiyim?
Lütfen yardım !!!!
Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum