Fj alimi icin yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,963

oguzhan3434

Zirve
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fiyat-dustu-turkiyede-tek-land-cruesir-takasli-173791847/detay bu ilandaki aracin olumlu olumsuz yanlarini yazabilirmisiniz ? Daha once cok arazi araci kullandim fakat toyota ilk olucak.nelere dikkat etmeliyim bu kasa araclarin bazilari 50 bin tl denirken bu niye 25 ? Cekis sistemleri nasildir orjinal motoru nedir ne yakit yakar? Yaz kis kullanmayi dusunuyorum gundelik olarak sizce sikinti cikarirmi ? Hardtop gerekir mi ? Fiyatlari nedir ? Simdiden tesekkur ederim herkese

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
Ynt: Fj alimi icin yardim

Gorseller

ImageUploadedByTapatalk1410259892.969647.jpg

ImageUploadedByTapatalk1410259900.285840.jpg

ImageUploadedByTapatalk1410259908.402566.jpg

Ynt: Fj Alimi İcin Yardim

Araç fj40 serisi 2f motor kodlu benzin karbiratörlü (sonradan dizel yada değişik motor atılmadıysa ) 4 ileri şanzıman japonların cj 5lerden esinlenerek yaptığı fakat onu geçen taş gibi bir iş makinasıdır .Ama yaşı itibarıyla yeniden toplanır güzel yapılır ön arka kilitle arazi çanavarı olur kırılmaz ben arazide arızalanmış cj5 çok gördüm ama fj 40 hiç denk gelmedim hastaları çoktur ama uğraşmak gerekir toyotolar parça az bulunduğundan dişarıda 1 lira olan parça tr de 10 tl fiyat çekerler gerçi sizde işin az çok içindesiniz 20-30 yaşında araç eğer sıfır iyi biri tarafından toplanmamışsa sizi üzer sanayıde yatırır kaldırır.

Satacak arkadas biraz genc bi arkadasimiz pek bi ozelligini bildigini zannetmiyorum.bende bosuna istanbuldan kocaelinr yol yapmak istemedim.zj cj wj cj defender dan anlarim ama toyota hayatimda resmen degisiklik olucak.alsammi almasammi diye muallaktayim.ortalama 20bin tl civarina birakacak araci siz ne dersiniz ? Alinirni sizce

oguzhan3434' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-fiyat-dustu-turkiyede-tek-land-cruesir-takasli-173791847/detay bu ilandaki aracin olumlu olumsuz yanlarini yazabilirmisiniz ? Daha once cok arazi araci kullandim fakat toyota ilk olucak.nelere dikkat etmeliyim bu kasa araclarin bazilari 50 bin tl denirken bu niye 25 ? Cekis sistemleri nasildir orjinal motoru nedir ne yakit yakar? Yaz kis kullanmayi dusunuyorum gundelik olarak sizce sikinti cikarirmi ? Hardtop gerekir mi ? Fiyatlari nedir ? Simdiden tesekkur ederim herkese

Oğuzhan selam,
Kullanım amacını bilmiyorum ancak kıtılmaz araçlardır bunlar. Üzerinde toyotanın kullandığı en güçlü diffler var. 9.25"toyota. Akslar kolum kadar. BJ60-FJ60 ile aynı. Amerikada rockcrawler uygulamalar için hep bunların altyapısını kullanıyorlar. Direksiyon kutusu için de geçerli aynı şey. Şanzımanı, genel yapısı vs daha normal araba gibidir, defender veya seri 3 gibi orasına burasına ses kesmek için uğraşmazsın. 6 silindir 2H makina öküz gibidir ama lpgde bile öküz gibi yakacağını düşünüyorum. Muhtemelen tentesi kusmuk gibi, zaten tente yerine kendi sök çıkar tavanı takmak gerekir kışın delirirsin yoksa.

Ya inan ne yapmaliyim bilmiyorum bu arac cok macera gibime geliyo ustune bi hardtop sart mesela yedek parca nasil ? sikinti olacak gibi gozukuyo zaten arabadan az var.bide ayni arabanin hardtoplusu var oda 49bin tl istio ne farki var onu anlayamiyorum goruntude ayni

oguzhan3434' Alıntı:
Ya inan ne yapmaliyim bilmiyorum bu arac cok macera gibime geliyo ustune bi hardtop sart mesela yedek parca nasil ? sikinti olacak gibi gozukuyo zaten arabadan az var.bide ayni arabanin hardtoplusu var oda 49bin tl istio ne farki var onu anlayamiyorum goruntude ayni

Teknik fark yoktur. Benim araba gibi oturmuş piyasası yok sonuçta bu arabaların. Kendince vardır bir sebebi o fiyatı istemesinin. Parça sıkıntısı yok. Toyotadan vidasına kadar alabiliyorsun. Ebayden de alıyorsun. Hurda parça zaten zebil. Ama düşeş değil o rakam onu bil.

Simdu durumu tam izah ediyim bende bi hyundai coupe var 22,500 tl ilan verdim arkadas da arabami alicak uzerine 5bin tl nakit vericek.daha mi fazla istemeliyim ?

Merhaba Oğuzhan kardeşim,aynı araçtan İstanbul Çekmece'de ve Kadıköy'de ilanları olanlar var.
Bu araçların biri 17.500 diğeri yaklaşık 50.000 TL.Kocaeli'ne gitmemek için önce onlara bir bakın.

Aradaki uçurum rakamlarla ilgili fikir edinmiş olursunuz.Eğer giderseniz de kıyas bilgisi olur.
Macera zaten bu işin ruhunda var.Araç alırken dahi yaşanıyor.Naçizane tavsiyemdir,kolay gelsin.

O garip boyali araci soyluyorsunuz sanirim.peki bu fiyat arasindaki ucurum nedir neden boyle ?

Evet o garip boyalı olan ve bir tane daha var Çekmece'de 29-30 TL.
Kadıköy'dekinde 25.000TL extra var diyor,çift vinç,extreme lastik vs.

Bir arayın müşteri olun,inceleyin araçları.İllaki size fikir verecektir.
Ona göre Kocaeli'ne gidip gitmemeye de karar vermeniz daha kolay olur.

Bu arada sizdeki araca 5 verecekse fiyatı o garip boyalıya denk geliyor.
Hidrolik direksiyon gibi extra konfor için neler var bahsedilmiyor.

ttogan' Alıntı:
Evet o garip boyalı olan ve bir tane daha var Çekmece'de 29-30 TL.
Kadıköy'dekinde 25.000TL extra var diyor,çift vinç,extreme lastik vs.

Bir arayın müşteri olun,inceleyin araçları.İllaki size fikir verecektir.
Ona göre Kocaeli'ne gidip gitmemeye de karar vermeniz daha kolay olur.

Bu arada sizdeki araca 5 verecekse fiyatı o garip boyalıya denk geliyor.
Hidrolik direksiyon gibi extra konfor için neler var bahsedilmiyor.
dogru soyluyorsunuz yarin bi gidip bakiyim nedir bu araclar merak ettim bende.
Tesekkurler ilginiz icin

Coupe ye talip çok aslında. Hemde arabada bir eksoz bir müzik tesisatı var akıllara zarar. Etrafta bu kadar apaçi varken cope de hemen gider. Ama Toyota piyango. Çok iyi de çıkabilir başa belada olabilir.
Benim series i almam gibi atla arabaya hiç bakmadan al. Ne çıkarsa bahtıma de

Bizim ustalarla konustum hic biri al demedi.yedek parca sikinti usta sikinti bide amerikan gibi yakar diyolar.benim zaten azim yandi bi kere buyuk motordan.en iyisi defender almak olucak yine :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR