KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
herkeze merhaba, arkadaşımın bi arabası var ford f 250 pick up ve satmak istiyor isterseniz bir bakın yazdığı fiyattan daha düşüğe verecek pazarlık payı var, şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
ilan acılmadı ama kilometresinden tanıdım aracı mavi, istinye ve ya sarıyer deydi bu araç sanırım
araçta her hangi bir sıkıntı ruhsat devri problemi şanzıman ve motor problemi varmı acaba biraz daha detay verebilirseniz sevinirim
bu sitedeki ustalarda bana yol gösterirse araca ben talibim çok hoşuma giden bir kasa
herhalde bir yanlışlık oldu benim arabam 1962 model ford f-250 dir.Rengi somon dur.Motorunu yeni yaptırdım.Yürüyen aksamı kaportası boyası şanzımanı ve her şeyiyle dört dörtlük bir arabadır.alıcak kişi kesinlikle hiç bir sorun yaşamaz ve masraf etmez.Fotoğraflarını görmek isterseniz google den ersözlü otomotive girin araç ilanları kısmında ford'u tıklayın orada görebilirsiniz.Fiyatı 12500 YTL. dir.
ilan acılmadı ama kilometresinden tanıdım aracı mavi, istinye ve ya sarıyer deydi bu araç sanırım
araçta her hangi bir sıkıntı ruhsat devri problemi şanzıman ve motor problemi varmı acaba biraz daha detay verebilirseniz sevinirim
bu sitedeki ustalarda bana yol gösterirse araca ben talibim çok hoşuma giden bir kasa
arkadaslar cevat beyin araç hep dikkatimi çekiyor hergün bakıyorum ilana ve de cok sevdiğim bir kasa şekli, bütçemede uygun gibi görünüyor ama bu araçla off road a başlanırmı ve yardımlarınızla aşağıdakine kaç paraya benzetiriz
http://www.off-roadweb.com/features/0605or_1975_ford_f250_4x4_modern_classic/photo_06.html
[attachment=1]
arkadaslar cevat beyin araç hep dikkatimi çekiyor hergün bakıyorum ilana ve de cok sevdiğim bir kasa şekli, bütçemede uygun gibi görünüyor ama bu araçla off road a başlanırmı ve yardımlarınızla aşağıdakine kaç paraya benzetiriz
http://www.off-roadweb.com/features/0605or_1975_ford_f250_4x4_modern_classic/photo_06.html
[attachment=1]