KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bayram ziyareti için geldiğim şile de yine için kıpır kıpır oldu ve kendimi ormanda buldum ve bu kadar ancak off road yapabildim en azından biraz rahatladım
yorum yapamıyorum valla.. yer neresi ?
bununda torsiyon çubuklarıyla bi oynamak lazım şöle biraz yükselse.. lastikleride yenileyelim. yok çamur görünce kendini tutamıyosun bari araba hazırlıklı olsun
hiç frontera ile kumsala girdin mi?
neden sordum = http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=2141288
bununda torsiyon çubuklarıyla bi oynamak lazım şöle biraz yükselse.. lastikleride yenileyelim. yok çamur görünce kendini tutamıyosun bari araba hazırlıklı olsun
hiç frontera ile kumsala girdin mi?
neden sordum = http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=2141288
Bir iki kere girdim ama MTR ile zor yol alıyorum kumda
Kumsalda gitmek için aracın lastikleri geniş ve düz zeminli olmalı benim gibi MTR ile girersen debelenir durur sun .bu arada lastik havalarıda düşürmek lazım tabii
aras' Alıntı:
Ben de sadece kendimi sıyırmış zannediyodum Bizdede aynı kasadan bi tane var ve üzerindeki çiziğin haddi hesabı yok. ;D
Focus ve şile nin de dili olsada bir anlatsa dünkü macerayi 2 saat ormanda turladım durdum. Dönüşde de bir güzel gözleme yedim söylemesi ayıp. çocuklar gibi sen dim yine.
Evet biraz hastayız ama kımseye zarar ı miz yok yardımız var. Kar da ,çamurda , yolda kalan, kaza yapan çok araç kurtardık sadece allah rızası için.. Onların duası yeterlı bize
ehe çok manyak bişi yaw. iyi örnek olmuyoruz arkadaşlar. Düşünsenize yeni focus almış bir kişi internette aracın özelliklerini öğrenmeye çalışırken karşısına bu resimler çıkıyor.
neden Focusunda bu özelliklerini bilmek lazım oramanda piknekte kabiliyeti hucum acısı karın bosluğu ve uzaklaşma acıları fena değil
beliki yeni bir suv doğar
Bizim megane dayanmazdı bu haraketlere ama yine de denemek lazım. GERÇİ TOROSLAR İÇİN BİNEK ARAÇLARIN ARASINDA EN İYİ OFFROAD ARACIDIR DERLER ama hiç tecrübem olmadı. Lastikleriniz nedir?
toros keci gibi ama focus un hareketi de güzel olmus değil mi ? ford iste güzel araba pardon SUV oldu şimdi belki hafif of road gezileri kış lastiği ile onla gelirim olmaz mı?