KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
benım meganın dılı olsada konussa ınanın aracın altında surtulmedık vurulmadık yer yok en son ıgneada sahılınde kumda battım bır gece yarısı saatlerce ugrastan sonra sevgılı mehmet becce navarasıyla geldı kurtardı
tamam sabri kardesim hos güzel bende normal araclarla daga bayira cikiyorum bazen ama igneada,, sahilde,, kuma batmak,, gece yarisi,, ne diyim artik.....
bu yaz meganı off road aracı kullanmaktan dolayı 6 ytl ye yakın para harcamısım defalarca salıncaklar degıstı karter delındı
off off cektıgım sıkıntıda cabası nıva almanın zamanı gelmıs gecıyor
Ben bizim linea yı bu şekilde kullansam babam beni evlatlıktan red eder üstüne tazminat davası açar. Bende bu off road merakı oldukça ve babam arabasının kirlenmesinden dahi korktukça, ben araba sahibi olmadan iflah olmam gibi görünüyor
Bizim megane dayanmazdı bu haraketlere ama yine de denemek lazım. GERÇİ TOROSLAR İÇİN BİNEK ARAÇLARIN ARASINDA EN İYİ OFFROAD ARACIDIR DERLER ama hiç tecrübem olmadı. Lastikleriniz nedir?
lastikler iyide arabanın hali okadar iyi değil abi o arabayla araziyemi girilir. benim dedemde 74 model toros vardı onla sürülmüş tarlanın içine dahi giriyordum ama senin arabayla girilmez :-\