KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hanı yorum insan kendi aracına bunu yapmaz mantıgıyla böyle düşünülerek bu yorum getirilmiş sanırım fakat bende aynı şekilde kendi aracımla cok kez arazide zor durumlarda kaldım ki kulandıgım arac 2tonluk bir münübüs batınca cıkarması baya zahmetli oluyor fakat ne yapcan bu dogada dolaşmak şurdada ne vardı merakı yüzünden böyle oluyor sanırım ah tüh keşke buraya dört cekerle gelseydim diyorsunuz fakat bir şeyler dürtüyor hadi biraz daha ilerleyelim derken bakmışınız aracın lastikleri yerden kesilmiş farkında olmadan işte
Bu da bizim city den. Plakaları kapattım, satarken sorun olmasın, mimlenmesin, offroadcunun aracı alınmaz demesinler diye.148 binde 2007 model, çizik yok arabada.
CJ tamirde olunca insan gerçekten dayanamıyor. Ben dedim kötü örnek oluyorsunuz diye.
Masallah sizin megan de benim focus kadar bende 18 ay da 140000 km motor bitmeden satmak lazım.ama megan nıın off road kabiiliyeti çok daha fazla.Arkadaşlarda kim bilir ne resimler vardı daha r
arkadaslar benım megan su an 193850 km olmus 2005 model ınanın oyle yerlere gırdımkı camurdan kapıların dahı acılmadıgı oldu bır keresınde suya gırdım tahmınımden derınmıs koltuklara kadar ıslandı tum arac )))
arkadaşlar bunların resimlerinide bekliyoruz ama gezenbilircilerde o zaman bu araçların piyasasi düşer. ;D allahtan otomabil piyasasi geniş.iç diş bir kuaför ve tamam işte o zaman hemen satırır.
Benim aracın garantisi devam ediyor hala, renault servisinden birisine denk gelir bu resimler. Anında garanti dışı bırakırlar, zaten geçen hafta klima kompresörü değişti garantiden