Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yayiyayayu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 196,656
Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Teşekkür ederim iyiyim Levent ustam şöför mahalli ile uğraşıyorum
yetiştirebilir müsait olursam katılmayı düşünürüm inşallah

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Yaşar bey aracınız günden güne dahada harika oluyor Allah kazasız belaszı binmek ve huzurlu,keyifli geziler yapmak nasip etsin

Sinan bey çok saolun güzel dilekleriniz için olacak iinşallalh

Yaşar Bey çalışmalar ne durumda. Epeydir ses çıkmıyor

arı' Alıntı:
Yaşar Bey çalışmalar ne durumda. Epeydir ses çıkmıyor
Ahmet Bey
çok teşekkür ediyorum ilginiz için arabanın ön tarafı şöför mahalli ile uğraşıyorum
havalar çok soğuktu uzun bir ara vermiştim şimdi yavaş yavaş gözüme sıkıntılı görünen yerler ve eksikleride toparlayacağım

Yaşar ustam kolay gelsin

Hadi bakalım, kolay gelsin. Sezona yetişir inşallah...

buralpdi' Alıntı:
Yaşar ustam kolay gelsin
Levent ustam saol senin icraatlarıda takip ediyorum çok iyi işler yapıyorsun özellikle güneş panelinin performansını merak ediyorum

arı' Alıntı:
Hadi bakalım, kolay gelsin. Sezona yetişir inşallah...
Ahmet bey teşekkür ederim tatile engel bir durum yok bu haliyle geçen yıl tatil yapmıştım saolun

Şu an Gökçeadadayım 2 adet 100 lük güneş paneli günde 100 A üretim yapıyor ayrıca aydıncık(tuz gölünde) karavan kamp alanları var
bulgaristan,romanya,almanyadan gelen bolca karavancı var

yayiyayayu' Alıntı:
Şu an Gökçeadadayım 2 adet 100 lük güneş paneli günde 100 A üretim yapıyor ayrıca aydıncık(tuz gölünde) karavan kamp alanları var
bulgaristan,romanya,almanyadan gelen bolca karavancı var

panellerini güle güle kullan, iyi tatiller

güle güle gezmeler

Yaşar bey.
Hayırlı olsun , tadıyla gezmenızı dılerım.
Hanı derler ya, "cıllop gıbı olmuş"