Ford Ranger 4x2 xlt

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ranger60 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,088

ranger60

Yeni Üye
Mesajlar
11
Tepkime Puanı
0
Yer
tekirdağ
arkadaşlar öncelikle konuyu açmak için uyugun bi yer bulamadım başımdan geçen üzücü bi olayı sizlerle paylaşmak istedim çok sevdiğim aracım ranger 4x2 ile 21/06/2008 cuma günü saat 13:20 sularında asırı hız sebebiyle yine ford marka bir tır ile çarpıştım hastaneden bu gün taburcu oldum aracın resımlerı yrn ogleden sonra elıme gecıcek tokat ford bayıı oruclar otomotıve cekmısler cekıcı ıle aracı henuz hıc gormedım ancak goren arkadaslar o aractan sag cıkman mucıze dıyorlar resımler gelınce onları da paylasıcam yenı kasa 4x4 modelini dusunuyorum kasko hurdaya ayırdı kasko bedelını odedı ustune bıraz daha koyup almayı dusunuyorum ınsallah onun resımlerınıde paylasıcam surate son bundan sonra ama guzel off road resımlerı paylasıcam inşallah bundan sonra
 

Etiketler


Büyük geçmiş olsun.Söylenmesi gerekenleri zaten kendiniz söylemişsiniz.İnşallah bundan sonra kimse başına bir şey gelmeden kendi hız limitlerini bir daha gözden geçirir.
Size bir anımı anlatayım.2001-2002 senelerinde Gölcük kalıcı konutlarının peyzaj çalışmalarını yürüttüm.Dolayısı ile aşağı yukarı bir 8 ay her gün İstanbul-Gölcük yaptım.Artık karayolundaki çatlakları bile ezberlemiştim.Mesai ile birlikte çalışmalar akşam saat 8-9 sularında bitiyordu.Ve ben o saatten sonra İzmit gişelerden TEM'e girince altımdaki 99 Honda CRV ilie en sol şeritten sol el devamlı sellektörde gaz pedalı köklenmiş saatte 200 km hızla İstanbul gişelerini buluyordum.Bu epey bir müddet devam etti.Bir gün gene dönüş yolunda merak ettim ve 120'yi geçmemek şartı ile iki gişe arası saat tuttum.Ve dehşetle gördüm ki ,200km sürat ile 120 km sürat farkı sadece 15 dakika.Ulan dedim kendi kendime , Nadir bu kadar hıza ve çoluğunu çocuğunu kötü haberle baş başa bırakmaya değer mi ?
O gün bu gündür sürat yapmam.
Bunu niye anlattım ?
Belki beni dinleyen kardeşlerim ve arkadaşlarım bir ibret alırlar diye.

Size tekrar çok çok geçmiş olsun.Allah sevdiklerinize bağışlamış.
 

Nadir abi çok teşekkür ederim abi ALLAH razı olsun önce kazadan öncekş resimleri koyuyorum kazadan sonrakiler şimdi elime ulaştı
08032008006


IMG 1288


IMG 1290


bunlarda kazadan sonrakiler yani eserim :-\

23062008165


23062008167


o kadar sert vurmusumki çelk şasileri eğmeyi bile başarmışım

23062008168


camdaki çatlak kafam sayesinde oldu bayağı bi sağlam kafam varmış

23062008170


23062008175
 





Ynt: Ford Ranger 4x2 xlt

Geçmiş olsun... Emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının çalışmaması gerekir, sanırım uyarısını susturmak için başka bir şekilde taktınız, eğer böyle ise çok büyük bir tehlike atlatmışsınız. Taktığınız halde cama çarptıysanız yada takmadığınız halde airbag patladıysa araçta bir sorun olduğu anlamına gelir.
 

Ynt: Ford Ranger 4x2 xlt

herkeze çok teşekkür ederim airbag konusunu bende anlamış değilim emniyet kemerim takılı değildi herhangi bir şekilde kesip ucunu fln da takmadım uyarı susturmak için ama ne hikmetse hava yastıkları açıldı yinede normalde bende emniyet kemeri takılı değil iken hava yastıkları açılmıyor diye biliyordum yanlız sunu öğrendim araç gerçekten çok sağlammıış servise gittim güç bela bu sabah aracı görmek için servisteki usta kazayı yapanın ben olduğuma inanmadı önce sonra dikişleri ameliyat izlerini fln gösterince biraz ikna oldu bu kazayı bu yeni cıkan taksılerden herhangi birisi ile yapsaydım kesinlikle bu sekilde kurtulamıcamı da ekledi
 




Ynt: Ford Ranger 4x2 xlt

iyi günler arkadaşlar ben şu arabayı http://www.sahibinden.com/60_000_km_de_temiz_4x4-25WQQaXQQ19175359WQQpXQQdisplayitem yada http://www.sahibinden.com/ford_ranger_xlt_standart_4x2-74WQQaXQQ20689009WQQpXQQdisplayitem bu aracı alcamda sizce hangisini alayım ben 2. benim için daha cazip fakat ban yüksek araba lazım ne yapayım size danışmak istiedim
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,489
Mesajlar
1,518,720
Kayıtlı Üye Sayımız
172,145
Kaydolan Son Üyemiz
compozer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst