Arkadaşlar herkese merhabalar,
Formu uzun süredir takip etsemde tanışmak bugüne nasip oldu
Adım Eray İstanbulda aranıza katılıyorum.98 model yüksek tavan ambulans çıkması transitı alalı 2 ay oldu çalışmalara ufak ufak başladım.bu ilk karavan yapma girişimim olacak daha önceleri klasik araç restorasyonu ve tekne yapma tecrübelerim oldu.
Aracı samsundan aldım ilk hali
İlk iş yanlara cam açtım
Sonra da güzel bir komple boya
Aracın genel klima ve motor bakımlarıni yaptıktan sonra sıra geldi içine.içini komple söküp torpido dahil temizlik boyasını yapmaya
Sıra geldi yalıtıma şoför mahallinde tercihim stüdyo yalıtım sünger türevleri oldu.malum motor oldukça sesli
Yalıtım öncesi tüm bölmeleri bituself yalıtım membrani ile kapadım.devamında var elbette...
Kolay gelsin, 2.5 Turbo dizel sanırım, eğer öyleyse motor aşırı sesli çalışıyor, eski nissan patrol aracimda vardi,izolasyonu kaput ve icerden de yapmanızi öneririm
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracı tam gaz yapıyorum ama plan proje ruhsat işleri nasıl olacak merak ediyorum bu konuda beni bilgilendirebilirseniz sevinirim.formu inceledikce kafam daha da karıştı umarım bu konuda sorun yaşamam.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şoför mahallinde yerlere akustik hali kaplandı ve şoför tarafı bitirildi
Sıra geldi elektrik tesisatini yapmaya.elektrik olarak tam anlamıyla dışarıya bağımlı olmak istemesemde.solar paneller sığmadı tavana ve 200w panel montajlayabildim.
İlk iş olarak elektrik tesisatini genel hatları ile çizdim
Solar paneller
Aküler için 3 u yaşam aküsü 2 si motor kısmında kullanılmak üzere toplam 5 adet 80 amper agm aku yuassa marka olarak kullandım
Sıra geldi yaşam alanı yalıtımı yapmaya gerekli malzemeleri aldım ilk fırsatta başlayıp paylaşacağım.
Sağlıcakla kalın dostlar
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi