turbolularda daha cokk verim alınıyor. 177hp olan turbolu arac prodrive kit ve yazilimla 220hp zcivarlarina cikarilabiliyor. Armosferiklerde ise chip uygulamsı olmuyor bildigim kadariyla olsada fazla bi gucc artisi olmuyor...drdoguank' Alıntı:bir sey daha soracaktım foresterlar chip takılarak hp yükseltiliyor bunu onerrmisiniz bi de bu işlem sadece turbolara mı turbosuzlarada uyguanabiliryormu
evet satılık ilani var sahibindende... aracı alirken cadde yetkili servisti. Oyuzden baska yere gosterme geregi hissetmedim..drdoguank' Alıntı:erolkan bey sizin araç bi ara satılıkmış hala dusunuyormusunuz(yuzsuzluk ettiysem ozur dilerim)
peki caddeden alırken başka yere gösterdiniz mi
cepten baglandigim icin linli yazamiyorum ama. Forester i secip ili mugla ilceyi fethiye yaparsaniz benim arac cikar.drdoguank' Alıntı:sahibindendeki butun subarularara bakmışım link verebilirmisiniz acaba
ekrani subaruclubtan arkadasimdan aldim 300 tl ye...valla km konusunda bende pimpirikliydim ama bu araci allirken bakmus oldugum araclarin km si dusuktu ama serviste hic kayitlari olmadigi icin kıllamıstım isin aslı. Fiyatlar bence xt lere en fazla 30.000 veririm 2006 kasalarinada 35.000 tabi oda aracın bakımlari tamsa...drdoguank' Alıntı:aracınız guzelmıs gerceken o ortadaki ekran japonyadan mı aldınız ne kadara mal oldu acaba km biraz daha duzuk bir sey bakıyordum aslında 2006 xs 30000 34000 2005 xtler 35000 37000 arasında sizce fiyatlar nasıl
erolkan' Alıntı:su andakı hedefim 2.5 turbo.. benım için km den cok aracın bakımlı,kazasız, arada da olsa yetkılı servıse girmiş olması ki aracın geçmişi hakkında fıkrım olabılsın..
2.5 turbolardada kafamda düşündıgum bakımlı bır araca 2006 -07 model 40.000 tl cıvarları..zaten 40'ı geçtıkten sonra ustune 3-4 daha koyup yenı kasa 2007 sonrası alırım![]()
evet pardon rakamda yanlışlık omuş..kendı başımdan gecen olayı çabuk unutmuşumGezenGen' Alıntı:2bin iyimser bir rakam olabilir ;D