KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bende (kemerburgazi sile yi camel tropy i vb. ) gercek offroad yapilan yerleri gorene kadar bunlari marifet sayardim freelandar 2 yeni cikmisti o zamanlar jipimiz var diye her camura girerdik sonra bi gordum ki biz daha bokumuzla oynarken adamlar bok kanalinda yuzuyomus o gun bugun 4 araba topladim sattim cj5-cj6-xj-defender hali hazirda zj ve chevy avalanche projeler devam ediyo yavas yavas bende o boklu derenin icindeyim subaruyla bu kadar olur uzun lafin kisasi 10cm sert karda gider kumsalda biraz gider e birazda suya girer
Uzun araştırmalar ve incelemeler sonucunda ve benzine yapılan zamların ardından aracıma prins vsi-2 yağlamasız sistem taktırmaya karar verdim gibi.' hafta sonra bi akslik olmazsa artık bu aracımda lpg li olacak.Tahmınım 17.000km kullandıktan sonra lpg sisteminin parasını çıkaracagım.
Satıştan vaz mı geçtiniz? Hayırlısı olsun.. Valla bende bir süre sonra aracımı satıp sizin kasadan düşünüyordum ve sizin LPG taktırmamanız beni cesaretlendiriyordu fakat şimdi mesajınızı okuyup duraksadım. Çünkü önceki tecrübelerimden dolayı alırsam LPG hiç düşünmüyordum.
Satıştan vaz mı geçtiniz? Hayırlısı olsun.. Valla bende bir süre sonra aracımı satıp sizin kasadan düşünüyordum ve sizin LPG taktırmamanız beni cesaretlendiriyordu fakat şimdi mesajınızı okuyup duraksadım. Çünkü önceki tecrübelerimden dolayı alırsam LPG hiç düşünmüyordum.
Takip ettiğim araç 2.5 turbo satılınca bende ilanımı geri çektim.Baktımki satsam kendi aracım gibi aksesuarlı ve temiz araç bulmam biraz sıkıntı olur..İlerde de aracımı satarken benım gıbı didik didik herşeyi inceleyen bi kullanıcıya denk gelirsemde neden lpg kiti olarak Prıns tercıh ettıgımıde anlayabılır.
normalde zaten takıp takmam konusunda aradaydım ama şu son zamlarla lpg-benzin fiyatı yarı yarıya oldu ve ıraktaki terör olaylarından dolayı benzının daha da ilerleme ihtimali yüksek ve bence asıl zam c.başkanı seçiminden sonra gelecek..
Önümüz yaz malum gezıp görecegımız yerler var.Hba otogazdakı ömer ustayla konuşmama göre benzınde yaktıgım rakamın yaklaşık 1.5.lt fazlasını lpg yakarmışım.ben bunu düz 2lt olarak hesapladıgımda lpg takılmasından 17.000km sonra lpg kıtının parasını çıkarıyorum..(3000)tl.