Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alp140 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,401
Ynt: Forester'a Almanya'da bayi çıkışı lpg takılıyor?

slm,bende 2.0 xt turbo forester var bende teleflex marka lpg taktırdım çok memnunum araç benzinli gibi güçlü atik piyasada birsürü model var ama bu araca teleflex gayet iyi oluyor ayrıca arıza ışığıda yanmıyor.Bi arkadaşımda da 2.5 turbo forester var ondada aynı kit mevcut onunda sorunu yok.Tavsiye ederim..

Etiketler

Teleflex'in prensibi farklı, mesala manifold sökülmeden montaj olmuyor ve normalde kitlerde duyulan cikcik sesi asla duyulmuyor. Performans olarak bende memnunum. Ama ne yazıkki yayın değil servisi. Takan yer ve usta da çok önemli Teleflex bile olsa.

Teleflex sistemleri kaç liraya takılıyor? Cevaplarsanız sevinirim.

Teleflex sistemleri kaç liraya takılıyor, bir de sitelerde G3 denen bir sistem var bu nedemek, eğer yanıtları uzun olacaksa bu bilgileri bulabileceğim bir link verseniz de olur, teşekkür ederim

slm h.gülay ağabeyim dediği arkadaş benim :smiley:) 2,5 forester var bende. lpg taktırmadan önce bayaaa araştırdım sonuç olarak teleflexte karar kıldım.1000 euro ile 1200 euro arasında değişiyor.iyi bir kit ama prinsin çıkarmış olduğu son bir ürün var.onun iyi incelenmesini tavsiye ederim.

TELEFLEX 2.300 TL CİVARI TABİ TURBO MOTORLARA ANA BAYİİ ANKARA TUNALI MOTORLU ARAÇLA MONTAJ İSTANBUL SUBARU YERKA,ÜMRANİYE BAŞAK OTO GAZ,BİRDE MALTEPEDE KALELİ OTOGAZ VAR.

@h.gulay, güncel fiyatlar için teşekkürler, ancak forumda büyük harf kullanmazsak daha iyi olur, hem okuması zor olduğundan hemde bağırma anlamına geldiğinden ;)

Bu arada Subaru Yerka artık Subaru yetkili servisi değilmiş.

Ewet yerka bıraktı yetkililigi belkide aldılar.zaten Subaru servislerinin topu kazık ne yazikki.ben aracımın parçalarını yurt disından getirtiyorum. nerdeyse yarı fiyatına.birsey lazım olursa haber verin.
Bu arada bir ara bulusup tanışsak diyorum.tecrubelerimizi paylaşırız.tecrübe yediğimiz kazıkların toplamı diyorlar yaa o bakımdan

Yurt dışından nasıl getirtiyorsunuz? İnternet satış mağazalarından heralde, peki bu halde, gümrük te sorun çıkmıyor mu? cevaplarsanız teşekkür ederim.

arkadaşım var bu işleri yapan almanyadan woswos parçaları getiriyor arada bizimkilerde geliyor.haaa bu arada parçalar subaru yetkili servisinden alıyoruz çıkma falan değil.mesela 2 amartisör getirdim 1900 tl ye burda 2arka amartisörü 2600 tl ye veriyor bayii

4 adedi mi 1900 TL? Kargo dahil mi? Herhalde montaj hariçtir?

almanya'da subaru nun üretim tesisi mi var yoksa oraya geliyor, siz de oradan mı temin ediyorsunuz
Almanya'dan bu şekilde ww parçalarını getiren tır şöförleri istanbul da varmış bunu ben de duydum ;)
yarı fiyatına nerdeyse temin ediyorlarmış
peki spoiler, navigasyon gibi aksesuarları da getiriyorlar mı cevaplarsanız sevinirim
Unutmadan bir önceki başlıkta Murat Bey sibop ayarı nedir? anladığım kadarıyla maliyeti de yüksek, 2008 ve üstü araçlarda da istiyormu, tüm markaları kapsıyor mu? lpg firması yapamıyor mu?

Bunlardan hariç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-forester-subaru-forester-2-0x-limited-59-000km-kusursuz-37222331/detay
bu ilanda ki aracı almayı düşünüyorum,
bugün servisi aradım aracın bakım gördüğü İzmir'i kafamı karıştırdılar gerçi götürüp göstereceğim ama
lpg konusunda bu araçlara olmuyor, biz eskiden takıyorduk ki bu araca da biz taktık artık takmıyoruz gibi lpg ile ilgili şeyler söylediler
siz nediyorsunuz teşekkürler

ben almanyadaki subaru yetkili servisinden bir arkaaşım vasıtasıyla alıyorum.bir önceki kasaların aksesuarını bulmak zor.ama benim araçta hepsi mevcut:smiley: . tır şöförleriylede olabilir ben tır şöförleri vasıtası ile getirtmiyorum öyle bir bağlantım yok. yeni nesil tüm benzinli araçların tümü lpg takılınca arada bir subap ayarı istiyor.bu nedemek benzinle gazın yanma ısıları farklı olduğundan subaplar zarar görüyor ve araç çalışırken genelde boşta iken yada parkta iken sallamaya başlıyor ileri düzeylerde çekişten düşüyor falan,subarularda ki fark ise motorun yatık olmasıyla alakalı subaplara ulaşabilmek için nerdeyse bütün motor sökülüyor.zaten parça pahalı işçilikte tuzu biberi oluyor.50 ile 70 bin arasında bir yaptırmak lazım .benzinle lpg fiyatını kıyaslarsan kardasın genede tabii illada subaruya binmek istiyorum diyorsan.
almak istediğin araba baktım turbo değil ne kadar sürüş zevki alırsın bilemiyorum.benx-ce turbolu bir araç düşün.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR