2.0 2008 sonrası piyasadaki foresterlardan kullanan ve lpg taktıran arkadaslar var mı.
100 km de kac litre lpg yakıyor acaba?
olasiliksiz' Alıntı:Benzin tüketimine kıyasla litre bazında %10-15 fazladır.
Yol durumuna göre ise daha çok değiştir.
peki lpg markanız ne? nerede taktırdınız?
bugun subaru servisi ile konustum. bana soyledigi 40 bin km de subaplar gidiyormuş. Rektefiye etmek zorunda kalıyoruz diye korkuttular beni
sistoskop' Alıntı:Herkese merhaba, ilk mesajım.
Google da forester lpg diye arayınca direk bu site cıkıyor![]()
Bende 2011 yeni sıfır forester aldım. Lpg direk taktırmak istiyorum. Telefrex antalya yı aradım. yeni foresterlardan hic takmamıslar. Biraz tırstım. İlk neden ben olayım diye. Buradaki yorumları okuyunca kararsız kaldım. burada da 2000 civarı olduguna gore, maliyeti cıkarması icin en bastan taktırmakta fayda var. Neden 20 bin km kullanıp benzin zararını yedikten sonra taktırayım ki. Antalyada önerebileceginiz bir yer var mı baska?
Tesekkur ederim
olasiliksiz' Alıntı:Çelik subablar magnezyum alaşımı olanlardan daha uzun dayanıyormuş vs gibi bilgiler var bu konuda.
40bin km de bozulurlarsa çelik olanlardan taktırırsınız.
selamlar.arkadaşlar bu subaplar kaç lira fiyatını bilen var mı? ağır bakımı yapılırken komple subapları değiştireyim olmazsa hazır motor indirilmişken Grin
olasiliksiz' Alıntı:Ha subapları durduk yerde değiştirirseniz o zaman bakım "ağır" olur. Bir o kadar da gereksiz olur.
ağır bakım=100bin km bakımı
ben bunu kastettim.ha sorarsan sen aracını 100bin/ağır bakım da servise götürecekmisin tabi ki hayır Smiley
Subapların değiştirilmesini istememin sebebi ise acaba lpg den öturu subaplarda aşınma vb. değişiklikler oluyorsa diye