Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jargondeath Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,524

jargondeath

Kamp II
Yer
ANKARA
Forumda haberder edilmek istemediğim mesajlardan çeşitli şekillerde kurtulmak istedim ama münkün olmadı.

1. Deneme Haberdaret seçeneğini kullanıp haberdar edilmeyi iptal etmek.

2. Deneme konuya gönderdiğim mesajları silmek. :( artık çok geç.

3. Kişisel ayarlardan haberdar edilecek konular başlığından kutucukları işaretleyip listeden kaldırmak.

Durumu bu zamana kadar çözebilceğimi düşündüm ama olmadı :(

Sözün özü;

1. Bu işlemin üstdeki seçeneklerden başka bir yolu varmı ?

Sanırım başka üyelerinde başına gelmiştir cevap olur. Hep beraber aydınlanırız.

Şimdiden soruma gösterilen ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Forumda Haberder Edilmek İstemediğim Mesajlar

Aslında saydıklarınızdan sorunun çözülmesi gerekiyor.

''Haberdar et'' butonunu tekrar tıklamak veya kişisel ayarlardan sorunu kökten çözmek mümkün olmalı... Yine de teknik adminimiz Sedat'ın cevabını bekleyelim. :smiley:

Merhaba emine hanım,

Tekrar tekrar çeşitli şekillerde denemelerim ne yazıkki başarısız kaldı. Cevap gelicektir sanırım. bakalım nasıl bir çözüm bulucaz.

Sistem hatası diyebiliriz. Abonesi olduğunuz konulardan çıkmak istediğinizde çıkıyor. Sanırım bir kaç konuda bunu sistem başaramıyor takılıp kalıyor :smiley: Konu ile evleniyorsunuz. Board oyunu gibi.. Sonsuza dek sizinle :D
Düzelecek tabiiki..

Şimdi sorun çözülmedi. Zaten benim ve gezenbilircilerinde kabullendiği bir hata oluncada . Bunla geçmiş olsun diyelim :smiley: Ben nasıl bir çözüm buldum en son onu bari paylaşıyım.  

'' Sizin mesajlarınıza 4 yeni cevap yazıldı '' diyince üst sağda bunlar gezenbilirden istemediğim mesajlar olduğu için sanki yeni hiç mesaj yokmuş gibi davranıyorum. Sizin mesajlarınıza 0 yeni cevap yazıldıya indirmiyoruz ve bakmamızada gerek olmadığı çıkıyor. bunun yerine '' Sizin mesajlarınıza 5 yeni cevap yazıldı '' deyince 4 standart gelen ''0'' saydık o zaman elde var bir demekki bir yeni mesajımız var. Bu zamana kadar sürekli sıfırlamaya çalıştım ama her açışta yanıltdı her açışta yanıltdı artık vazgeçtim böyle bir elde ve çıkarma hesabıyla yeni mesajların heyecanını yaşıyorum.

İlgilenenlere teşekkürler. Umarım benim çözüm işinize yarar :smiley: 

Ben küçük bir ek yapayım. Hem de Fatih üstadıma bir selam etmiş olayım.

Bu sorun çözülmüyor ;D ;D

Belki de hatırlarlar Adminlerim; bu sorunu birçok kişiye, birçok vesile ile sordum. Sorun şu;

_Sisteme "Haberdar Etme" diyorsunuz, ancak sistem, "Mesaj yazmışsan, herhalde mutlaka haberdar edilmek istemiştin" diyor :smiley: Bunu da engellemenin yolu yok. En azından henüz bulunamadı.

Fatih üstadımın yöntemini ben de kullanıyorum. Tek yöntem de bu. Aklın yolu bir sanırım ;D ;D ;D

Selamlar olsun Fatih üstadım bu arada... :smiley:

Üstad merhaba Naber ? Nasıl keyifler ?

Demek sende uzun bir zaman önce barıştın bu durumla ha üstad. Ben ne diyorum en son biliyomusun gülü (gezenbilir.com) seven dikenine (ufak tefek hatalarına) katlanır. diyorum başkada bir şey demiyorum. çok daha sorunlu dönemler oldu siteye giremedik ama sonunda çözüldü. buda çözülür dedik çözülmedi barıştık ne yapalım.

Selam olsun Üstad. Doğada bir buluşamadık seninle mayıs sonunda sınavlar bitsinde izmir ankara arası bir yerde etkinlik eyleyelim. Görüşmek üzere

Olmadı Asfalt trekingi yaparız ne yapalım. :smiley:

ben de haberdar edilme seçeneğini kontrol ediyorum. haberdar edilmemem gerekirken sürekli mesaj geldi uyarısı geliyor. özellikle tanışma sayfasından. bıkkınlık verdi. sırf bu yüzden ,ilgili ilgisiz haberdar edilmemek için, çokça yere birşey yazmıyorum.. birkaç konu başlığını takip etmekle yetiniyorum. bu konuda birşey yapılıyor mu?

Cem bey merhaba,

Profil sayfanızdan Haberdar Edilme seçeneklerini kullanarak gerekli tüm ayarlamaları yapabilirsiniz. Sorun yine devam ederse lütfen haber verin.

Saygılar,
Sedat

Sorun bugün itibari ile kendiliğinden çözüldü gibi gözüküyor. İlgi alaka ve çözüm için teşekkürler. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler