Forumun Açılmaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ince999 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,872

Etiketler
Son iki gündür forumu açmak için ne zaman tıklasam ekranda beklenmedik bir sıkıntı oluştu daha sonra yine deneyin anlamında bir mesaj çıkıyordu.
Bu durum neden oluştu bilen var mı?
Pc den veya cep ten , bende giremedim foruma .
Doktordan 2 gün istirahat almış , çalışamadı garibim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de mesaj atamıyordum. Ve ulaşılamıyordu. Forumumuza iyi baksınlar üşütüp hasta olmasın ;)

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma giremedigim için telefona format attım. Yine giremedim. Sonra anladım ki sorun bende değilmiş. :smiley:

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorunun kaynağı ;site yönetiminden daha çok, sitenin bulundurulduğu server den kaynaklı olması daha kuvvetli ihtimal.
hizmet alınan firmasının alt yapısı yetersiz olabilir.
Sıkıntı kaynağını açıklamak site yönetimin işi.
Açıklarlar ise, bizde sebebini öğrenmiş oluruz.

Geçen gün siteye kayıt olan robot hiç durmadan mesaj yazıyordu.Sonunda silindi kurtulduk arkasından siteye 2 gün girilemez oldu.Galiba 2016 yılında idi yine siteye robot kayıt olmuş ve bir kaç gün yazdığı mesajların içinde boğulmuştuk o robotta silindikten sonra yine iki üç gün kadar siteye girilememişti. Belki tesadüf ama sanki robot silinirken intikam alacak izler mi ne bırakıyor dijital olarak.

Geçen gün siteye kayıt olan robot hiç durmadan mesaj yazıyordu.Sonunda silindi kurtulduk arkasından siteye 2 gün girilemez oldu.Galiba 2016 yılında idi yine siteye robot kayıt olmuş ve bir kaç gün yazdığı mesajların içinde boğulmuştuk o robotta silindikten sonra yine iki üç gün kadar siteye girilememişti. Belki tesadüf ama sanki robot silinirken intikam alacak izler mi ne bırakıyor dijital olarak.

Bu robotlardan korkulur....

Merhaba arkadaşlar son iki gündür form yine açılmaz olmuştu.
Bu sıkıntıyı benim gibi yaşayanlar oldumu?
Acaba yöneticiler bize bilgi verebilir mi?
Evet 2 gündür ulaşamadık . Teknik bir sorun gibi . Yükü kaldıramıyor galiba çok yüklendik veya bizim gibi ihtiyarladı forumumuz ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR