Fotoğraflar Gözükmüyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan off road runner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,720

Etiketler
fotoğraf

Evet fotolar gorunmuyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sayın site yöneticilerimiz,muhteşem gezi anılarını yazana arkadaşların yazdıkları başlıklar altında resimler görülmüyor.Konu hakkında açıklama yaparmısnız.yada o fotoları görmek için ek bir işlem mi daha yapmamız gerekiyor.

Herkese merhaba
Yeni üyeyim ve fotografları göremıyorum . Sorunun benden kaynaklı oldugunu düşünuyordum ama sanırım sistemsel hala devam ediyor . Ne zaman düzelecegi hakkında bılgı verırmısınız .
Teşekkürler

Sayın yetkili
Bende fotoğrafları göremiyorum. Yardımlarınızı rica ederim.

Merhaba, size bir örnek vereyim. Bana ait aşağıdaki paylaşım var. Sayfanın orijinali

www.gezenbilir.com/konu/dogu-kardenizde-daglarinda-11-gun-gezdim-karadeniz-ne-guzelmis.78372 iken fotolar gözükmüyor.

Ancak,

www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=78372.0 yazınca gözüküyor.

Ben de çok uzun zamandır nasıl gözüktüğünü arıyordum. Meğer eski fotoları kaldırmışlar, ancak böyle gözüküyormuş.

Sanırım siz de kendi sayfanızı bu örnekten yararlanarak görebilirsiniz.

Kolay gelsin

Evet arkadaşın dediği gibi fotolar gözüküyor arkadaşlar.
Görmek istediğiniz linkin sonunda görülen rakamı aşağıda örneğin 33752 yerine yazın.
http://www.gezenbilir.com/f/index.php?topic=33752.0
Yalnız direk tıklayınca da yeni sayfa olarak çıkabiliyor o zaman foto gözükmüyor.
Bu yazdığımız adres linkini kopyalayıp adres satırına yapıştırıp rakamı değiştirin ve enter yapın.
Eski forum yüzü ile çıkıyor.
Aslında yönetimin bu sorunu halletmesi-halledebilmesi lazım ama bilemiyorum yani.....