Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan büyük_okyanus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,863
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

dösemesi yoktu diyebilirim izolasyon olayi hic hic yoktu

Etiketler

5 kapi saci aluminyumdan imal edildi ankarada naksi usta tarafindan kendi dukkaninda

ankarada hurdaliktan arka stepne tasiyici bulmaya calisirken bir resim inanin cok zevkli bir isti neler yokki orada

snorkelin denemesini yaptik boyadan once gereken baska degisiklik olup olmadigina bakmak icin butun aksesuar ve parcalar denendi.

kapi yanlari ve tavan izolasyonlari bir tarafi yapiskan olan sungerimsi bir malzeme ile kaplandi yaklasik 20 dansite yogun bir kaucuk

aracima merkezi kilit taktirdim bence önemli sehir ici kullanimda dusunuyorum.
tabanlarina mebran adi verilen insaatlarda su gecirimsizlik saglayan ve sese ve titresimlerede cok faydasi olan bir malzeme kullandim isitilarak yapistirildi ve üzerine baklava dilimi aluminyum sac monte edildi ön koltuklarin arkasina kadar tamamen dosendi

arka stepne tasiyicisi takildi ve kapi cam fitilleri yenilenerek camlarida takildi

bundan sonrasi aracimizin ic ve aksesuar kisimlari kaldi bu hafta sonuna kadar hem defenderim yapilmis olacak hemde sizlerle paylasmaya devam edecem.sanirim hafta sonu tamamen bitmis olur kanisindayim.