Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan büyük_okyanus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 137
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,123
Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Off_Road' Alıntı:
cok guzel seyler ...bu cadirlar nerdeyse sadece Defender icin dizayn edilmis gibi :smiley: ... tesekkurlerbilgi icin

Ertuğrul Bey,
sizin aracın lastik ebadları nedir?

Etiketler

Ankaradaki hurdacılardaki kapıların da pek hayırlı tarafları yok.Aşağı yukarı elimizdekiler ile aynı idi ben bakdığım da ve fiyat olarak da 400 tl'den bahsediyorlar.

Arkadaşlar az önce Nakşi usta ile görüştüm.
kapıların sadece dış sacını basabiliyorum diyor tanesi 400 TL
arka çamurluk 350-400 TlL
tavan komple olursa 2000 TL
ön çamurlukları basamıyormuş

Gokhan bey,
once iki sorunuza yanit vermek istiyorum... birincisi benim aracin rengi oyle otokarin veya LR standart bir renk kod'u olan birsey degilmis ( en azindan bizim servis oyle soyledi ) yinede eminim ciddi boyahaneler renk kodlarini biliyordur.
benim aracin lastik ebatlari 235/85/R16 .. ancak jantlari biraz ozel gibi ... Jantlarda,sanirim aksesuarlarin cogu gibi bu sitede reklamlarina link verilmis olan Huma otodan alinmis ...
Not:
Bugun,nihayet epeydir uykularimi kaciran benim defender'in TUV Muayene isini tek seferde ve yaklasik 40 dakikada yaptirdim..bu konuyla ilgili
yeni Konu acip bilgilerimi paylasacagim. Sanirim,bu guncel bilgiler; benimki gibi butun modifikasyonlu arazi araci sahibi site uyelerinin ilgisini cekecektir ...
Slm / Ertugrul

Off_Road' Alıntı:
Gokhan bey,
once iki sorunuza yanit vermek istiyorum... birincisi benim aracin rengi oyle otokarin veya LR standart bir renk kod'u olan birsey degilmis ( en azindan bizim servis oyle soyledi ) yinede eminim ciddi boyahaneler renk kodlarini biliyordur.
benim aracin lastik ebatlari 235/85/R16 .. ancak jantlari biraz ozel gibi ... Jantlarda,sanirim aksesuarlarin cogu gibi bu sitede reklamlarina link verilmis olan Huma otodan alinmis ...
Not:
Bugun,nihayet epeydir uykularimi kaciran benim defender'in TUV Muayene isini tek seferde ve yaklasik 40 dakikada yaptirdim..bu konuyla ilgili
yeni Konu acip bilgilerimi paylasacagim. Sanirim,bu guncel bilgiler; benimki gibi butun modifikasyonlu arazi araci sahibi site uyelerinin ilgisini cekecektir ...
Slm / Ertugrul

Ertuğrul Bey selamlar,
öncelikle TUV olayının kısa zamada sorunsuz tamamlanmasına sevindim, darısı diğer arkadaşların başına. Aracın rengini, ilk gördüğüm anda "tamam olay budur, land'e bu renk cuk oturmuş" dedim, vakti geldiğinde ben de o renk kodunu bir şekilde bulacağım, feedback için teşekkürler. 235-85-16 da çok ideal büyüklükte görünüyor mevcut jantları ile, keyifli sürüşler dilerim.

Gökhan

arkadaşlar selam bend bir defender almak istitorum ama sizin gibi uğraşamam beni yolda bırakmıyacak bir defender istiyorum fiyatı 30 35 arası olabilir bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bizim aracın kapı iç iskeleti çok kötüydü.Anlaştığımız kaporta ustası çürük kısımları yeniden sac bükerek yapıyor bizde dış sacları Adapazarı'nda bir sac büküm ustasına yaptırdık.Büküm ustası dedim ama adam harika bir iş çıkarmış sacları gören sıfırmı aldınız diyor. İhtiyacı olana yardımcı olurum.Ayrıca her türlü aracın işinide yapıyor.

Ali Riza bey / Nailox41
Yeni Defender almak icin bu butceyi ayirabildiginize gore cok iyi durumda bir Defender alabilirsiniz bu kesin gibi ... sitedeki aradiginiza benzer ilgili forumlari inceledikten sonra uzman fikri gerektirecek asamaya geldiginizde ... bana oldugu gibi ..sizede sitedeki cok deneyimli arkadaslar eminim yardimci olacaktir ...
Nailox a sorum ve ricam ise ... bu islemi yaptirdigi kaportaci usta ve atolyenin irtibat bilgilerini ( telefon / sehir .. ) burda dogrudan verir ise .. ben dahil bircok arkadasin faydalanmasi daha kolay olacaktir ...
Tesekkurler / Slm
Ertugrul

arkadaşlar Adapazarı erenler sanayisinde PRESÇİ İSMET cep tel 0536 586 94 83 her türlü sac bükümü yapıyor

Tesekkurler bilgi icin serdar bey .. eminim galvaniz sac yerine aluminyumdanda basabiliyordur malum defenderler icin hem korozyon hemde
montaj icin daha uygun..
slm/ Ertugrul

büyük okyanus
Ne yalan söyleyeyim bu sizlerin yapmış olduğunuz modifikasyonları görünce ağzımın suyu akıyor.
bende yakında bir defender alacağım ve beş kuruşum kalmayacak.
o yüzden kara kara düşünür oldum. neyse yaa zamanla yaparım bendeki bu aşk varken :smiley:
bu arada aracın harika olmuş. Nakşi ustanın ellerine sağlık.

BU ARADA ARKADAŞLAR İSTANBULDA DEFENDER USTASI BİR KAPORTACI BİLEN VARMI ??

selamlar Ali Fatih, cok tesekkur ederim sagolsun ustalarimiz iyi is cikardi kanisindayim bende.
dilerim sende baslarsin bu ugrasa iddaa ediyorum cok zevkli bir arac yemekte aciyi severmisin bilmem ama eger biliyorsan onu örnek vermek isterim hem zevk aliyorsun hem aciyi hissediyorsun yani defender cok zevkli ama konforsuz bir karizma canavari. vazgecememe sorunuda var tabi
zamanla yapmak en sagliklisi bu arada, sindire sindire yapmak gerek.
saolasin bakalim bu yaz sonuna dogru bikac eklentzim olacak onlarida paylasacam.

benim kaporta ustası galvaniz saclarıda kaynaksız monta ediyor sacları büken usta gerekli ayarlamayı yapmış resim ekleyemiyorum daha net görünüyor

Paylaşımlarınızı için teşekkürler.
Keyifli serüvenler dilerim.

Mürsel' Alıntı:
Paylaşımlarınızı için teşekkürler.
Keyifli serüvenler dilerim.
Aslında bir süredir son haline dair photo alamadık :smiley: ben keyifle izliyor ve yenilerini fırsatınız olursa bekliyorum. Kolaylıklar dilerim.

Bu arada en son vinç isviçreden geliyordu, monte ettirdiniz mi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR