KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
2001 MODEL FREELANDER 2,5 V6 ISITMALI DERİ KOLTUK ÖN ARKA BARLAR YAN BASAMAKLAR
139000 KM DE ARAÇ OKTAY USTA VE MOTOKAR TARAFINDAN BİLİNİYOR.AZ MASRAFI VE LASTİK İHTİYACI VAR.
27000 YTL DÜŞÜNDÜĞÜM FİYATTIR.TSK
arkadaşlar ev alacam.arabamı satamıyorum.insafsız galeriler öldürüyor fiyatını.bari anlayana satayım dedim hala kimse ilgilenmedi.
fiyatta pazarlık payı var.ve hatta dürüst söyleyeyim 25,000 ytl son fiyat olarak düşünüyorum.bunu da yazayım.selamlar
araba şu an 147binde.o zamanki fiyatımdı bu.şu an 20000 tl istiyorum.araç motor istiyor.serviste 4500-5000 tl masraf çıkar dediler. ben de motoru açmayı göze alamadım.bu yüzden anlayan birine satmak istiyorum.tsk.
aracın motoru komple yapıldı.uzun süredir satmaktan vazgeçmiştim ancak tekrar satmaya karar verdim.yapılı bir disco2 veya xj ile takas düşünüyorum.araç satış fiyatım 25000 dir.farklı fiyatta takaslarda aradaki fark nakit verilir.gerçi böylesi arazi kabiliyeti sınırlı bir aracı off roadçılara satmaktan yana ümidim az olsada belki bir ilgilenen çıkar umudundayım.
aracımın sahibinden de ilan nosu( 10145508 ).hepinize teşekkürler.