Sevgili Dostlar
öncelikle önerileriniz ve yardımlarınız için teşekkürler
Sitede okuduğum konulardan çıkardığım ilk öncelik ;
- Alınacak aracın istenilen ihtiyaçları karşılayacak olması
- beklentiler ( yeni araç alacaklar arasında ki okuduğum kadarıyla ) masrafsız, yakıtı az , konforlu , az paraya en iyisini almak
öneriler içerisinde şu var
asfaltta kullanılacaksa bu araçların fiyatına cok daha yüksek model ve iyi arabalar alınabilinir ok.
freelander ,Toyota rav4, suzuki vitara vb gibi araçlar arazi aracı sınıfında fakat off-road da girdinizmi canınız acır ( yorumlardan )
Ben off-road tutkunu değilim ama doğayı Deniz'i seviyorum
yamaç paraşütü ve yelken yaptım uzun yıllar . 10 yıldır windsurfle uğraşmıyorum (Alaçatı'da )
Karavancılığı da doğada yasamak ve surf hayallerimi gerçekleştirmek adına yapiyorum.
Ilk yazımda da belirttiğim gibi, artık emekli oldum eşimin ve benim ortak geliriye yaşamaya çalışıyoruz ( 2 de okuyan çocuğumuz var )
şimdi asıl konu ;
ihtiyaclarımı karşılayacak araç 4 çeker olmalı çünkü , karavan çekimi ve deniz sahillerine surf için bazı yollara dalmalıyım
uzun ve kısa mesafeli uzun otoban yolculuklarımda var ( yakıt ekonomik olmalı )
çok ilginç bir tesadüf , bu yazıları balkonda yazarken önümüzdeki cadde de eski model bir binek araç ufak bir çukurdan geçerken akis kırdı
freelander sahibi 4 genç durdular ve yardım etmeye çalışıyorlar ( mukkemmel )
sonuç olarak ; emeklilik .....
Uğraşacak vakit çok ama .., ! çok nakit yok .
Kararımda freelander diesel , Toyota rav4 , suzuki vitara var . En iyi tercih sizce hangisi ?
yada geç bunlarımı .... Al bir binek Volvo S4 , vw caddy , Audi 1,9 diesel hiç uğraşmamı ?
selam ve saygılarımla