<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Freelander Hakkındaki Görüşleriniz</b><br />
<br />
hocam, ağır offroad için yapılmamış bir araba ama sizin bahsettiğiniz her işi dört dörtlük yapar, önünde ne yazıyor? "Land Rover"!! Doğru lastikle karda da çamurda da sizi mahçup etmez, ben ava, dağa, bayıra giden adamım, su geçişi de yapıyorum, yolsuz izsiz çamurda da gidiyorum, asfaltta nasılsam orada da öyle gidiyor ancak ben ağır şartlarda offroad'a da meraklıyım diyorsanız yanlış yerdesiniz, yoksa çok düşünülecek bir negatif tarafı yok, alabiliyorsanız TD4, yoksa tüplü bir 1.8 alın, ben LPG'li kullanıyorum, şehir içi km.de 25 kuruş yakıyor, 12.5Lt/100 km kısacası, belki sizde LPG ucuzdur diye bu veriyi de vereyim istedim ayrıca ben gaza devamlı yüklenen br sürücüyümdür bunu da belirteyim. Almayı düşündüğünüz araç bir binek gibi hoplaya zıplaya gitmeyecektir, gaza nispeten daha az tepki veren, kullanımı daha yumuşak sürüş isteyen bir araç olacak, bunu da şimdiden hatırlatayım. Kısacası benim araçtan beklentilerim ve araca yaptırdığım iş örtüştüğünden ben acayip keyifle kullanıyorum, paylaşmak istedim, bundan sonrada ağır offroad yapmayı düşündüğümden ve 2. aracımız olduğundan ya ZJ kasa cherokee veya discovery II'ye geçeceğim ama şu an onları yapmadığımdan bu bana yetiyor da artıyor bile, selamlar, kazasız belasız sürüşler dilerim...<br />
<br />
Erdoğan UZLU</div>