Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKAZ41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,748

Etiketler

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Teşekkür ederim,yakıtı şuanda şehir içi kullanıyorum 100 km de 10 lt yakıyor araç 2000 cc td 4 motor. vergisi 810 tl yıllık.

hasanfb' Alıntı:
Abi pasta cilamı yaptın Maşallah yanıyor
Evet Hasan kardeş,dışı pasta cila oldu önümüz kış malum içinede temizlik artı iç koruma uygulandı.Araç düzgün olunca gösteriyor deyilmi.

AKAZ41' Alıntı:
Teşekkür ederim daha iyileri size nasib olsun. Eski plaka deyil Denizcim sadece harf grubu eski rakam bölümü farklı.Özellikle aldık.
Tamamabi , hayırlısı olsun tekrar

Hayırlısı olsun Bu kasanın bir önceki kasadan makyaj haricindeki farkları nelerdir?

Bildiğim kadarıyla,makyaj farkı haricinde, bazı modelleri düz yani td olmayan motor farkı var diye biliyorum.zaten se hse model olara aksesuar farkı mevcut.

AKAZ41' Alıntı:
Az çamurlu resimlerden başlayalım,

Bu mudur...

Çamur dediğin bu mudur...

Yanıma yaklaşma sakın, öyle bir çamura sokacam ki seni, göreceksin sen....

Abi izmitte dün bukadarını bulduk tek başına,sen daha iyi yerleri biliyorsun gideriz.Az çamurla halle idare edelim şimdilik.

AKAZ41' Alıntı:
Abi izmitte dün bukadarını bulduk tek başına,sen daha iyi yerleri biliyorsun gideriz.Az çamurla halle idare edelim şimdilik.

Sen en kısa zamanda en sağlamından arazi araçları için satılan çeki kayışlarından bir tane edin, yada ön tarafa bir vinç taktır.

Yakınlarda lazım olacak sana.

Ala