Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AKAZ41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,710

Etiketler

Ynt: Freelander'ıma Nihayet Kavuştum

Teşekkür ederim,yakıtı şuanda şehir içi kullanıyorum 100 km de 10 lt yakıyor araç 2000 cc td 4 motor. vergisi 810 tl yıllık.

Hayırlısı olsun :smiley: Bu kasanın bir önceki kasadan makyaj haricindeki farkları nelerdir?

Bildiğim kadarıyla,makyaj farkı haricinde, bazı modelleri düz yani td olmayan motor farkı var diye biliyorum.zaten se hse model olara aksesuar farkı mevcut.

Az çamurlu resimlerden başlayalım,

26122010203.jpg

Abi izmitte dün bukadarını bulduk tek başına,sen daha iyi yerleri biliyorsun gideriz.Az çamurla halle idare edelim şimdilik.

AKAZ41' Alıntı:
Abi izmitte dün bukadarını bulduk tek başına,sen daha iyi yerleri biliyorsun gideriz.Az çamurla halle idare edelim şimdilik.

Sen en kısa zamanda en sağlamından arazi araçları için satılan çeki kayışlarından bir tane edin, yada ön tarafa bir vinç taktır.

Yakınlarda lazım olacak sana. ;)

Ala
sertem41' Alıntı:
Sen en kısa zamanda en sağlamından arazi araçları için satılan çeki kayışlarından bir tane edin, yada ön tarafa bir vinç taktır.

sertem41' Alıntı:

Alacağım çeki halatı aklımda sen merak etme,şart gb gözüküyor zaten.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

SON KONULAR

Geri