frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceruto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,641

ceruto

BURSASPOR
Yer
BURSA
Slm arkadaslar
ben ceyhun bir land rover almak istiyorum ve bu arac büyük bir olasilikla ferelander olacak insaallah ben öyle cok agir arazi sartlarinda gezmeyi düsünmüyorum yani kir bayir hafta sonu etkinlikleri balik avi falan diyorum buradan sizin görüsleriniz dogrultusunda bu karari aldim ve hepinize cok tesekkür ediyorum benim suan aklima takilan frelanderin iki versiyonu üzerinde olacak sport versiyonu ve hse versiyonu acaba sport versiyonuyla hse versiyonu donanimi arasindaki ne gibi farklar var sport versiyonu dahami alcak yani yolun bozuk olusunu daha cokmu hissettiriyor yani ben sport versiyonunu almak istiyorum acaba bu konuda bilgisi olan arkadaslar yasabilirse cok sevinirim herkeze simdiden cok tesekkürler saygilarimla aracin fotograflarinida ekledim

!!sRwMtwBG0~$(KGrHqN,!jkEv1+0BiC2BMCkz4nWdQ~~_27.jpg

!!sRwMcQEG0~$(KGrHqJ,!jIEv1+z4OPmBMCkzk0nFg~~_27.jpg

Etiketler
Ynt: frelander sport ve frelander hse 2004 arasindaki fark icin yardim

a s kardeşim aramıza hoşgeldin bildiğim kadarıyla uzunluk ve yüksekliği aynı fakat donanım farkı var sportun tavanı istenildiği zaman cıkarılabiliyo fakat benim sana tavsiyem 5 kapı hse al vede hiç kimseye kulak asma aslan besleyen yemeni düşünmez allah gönlüne göre versin saygılar.

Kaan çelik' Alıntı:
a s kardeşim aramıza hoşgeldin bildiğim kadarıyla uzunluk ve yüksekliği aynı fakat donanım farkı var sportun tavanı istenildiği zaman cıkarılabiliyo fakat benim sana tavsiyem 5 kapı hse al vede hiç kimseye kulak asma aslan besleyen yemeni düşünmez allah gönlüne göre versin saygılar.

slmalykm yardimlariniz icin tesekkür ederim bende sizin gibi düsünüyorum bakalim ama tavaninin ciktigini bilmiyordum bunu ögrendigim iyi oldu bende 5 kapi istiyorum digerleri güzel ama 5 kapi kullanim acisindanda bana daha uygun aracin resimleri verdim yukarida

SLM arkadaslar
arkadaslar bu alacagim freelanderin 2.0 td motoru fakat beni biraz ps düsündürüyor yani 111 ps biraz yavas diye düsünüyorum acaba bu araca chip taktirsam motorun saglikli calismasi acisindan bana bir problem cikaririmi acaba daha önce chip taktiran arkadaslar varmi yani aracin ps sini yükseltmek icin simdiden tesekkürler

bu araçta aksesuar yok bunları hesaba kat yan demir basamaklar kapı cıtaları far cıtaları paçalıklar gerci araba temizse önemli değil sonra sonra yaparsın bi suv için bu güç ii binince farkında olursun sen hızlı gitsin diosan bunu hiç alma bende 2.0 di var 4 bin devirde 165 falan yapıyo fakat virajlarda falan bi binek arabayı aratmaz sana chip uygulaması olurmu bi bilgim yok araştır sor saygılar.

Kaan çelik' Alıntı:
bu araçta aksesuar yok bunları hesaba kat yan demir basamaklar kapı cıtaları far cıtaları paçalıklar gerci araba temizse önemli değil sonra sonra yaparsın bi suv için bu güç ii binince farkında olursun sen hızlı gitsin diosan bunu hiç alma bende 2.0 di var 4 bin devirde 165 falan yapıyo fakat virajlarda falan bi binek arabayı aratmaz sana chip uygulaması olurmu bi bilgim yok araştır sor saygılar.

öncelikle tesekkürler valla 165 benim icinde yeterli bir hiz zaten ralli yapmiyacagim ama genede ihtiyac halinde süratli olabilmek bakimindan gerekli olur diye düsünmüstüm ama bu aracin zaten sinifi hafif arazi araci tüm yardimlariniz icin tesekkürler yeniden

Kaan çelik' Alıntı:

Kesinliklle kardeşime kaıtlıyoru. HSE td4 normal al gönül rahatlığıyla kullan. Hatta düşünürsen ben aracımı satıyorum. Reklam kokmasın ama öyleee..

Saygılarımla

Bende de 2001 td4 var. Araç görünüş itibariyle hantal görünebilir ama kaputun altında bir bmw motoru yatıyor. Gerektiğinde hızlı gitmesini de bilir bu araç. Ben şahsen çok memnunum. Eminim ki 2004'ünde daha fazla zevk alınır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri