Frontera 3.2 Üst Salıncak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan chatlaxx Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,974

chatlaxx

Ana Kamp
Herkese merhabalar bu aralar başınızı çok ağrıtacam galiba ;D araç konusunda çok kıl olduğumdan dolayı her gün bişey çıkıyor üst kapak contası değişiminden sonra ön takımdan gelen tıkırtılar doğrultusunda kendimi ön düzen rot balansçıda buldum :smiley: verilen liste aynen şöyle 2 adet üst salıngaç (salıncak) rotilleriyle birlikte,2 adet alt rotil iki adet ön teker bilyası. Rotiller ve bilyalarda sıkıntı yok ama üst salıncak sadece bir yerden buldum orjinal gm 390 tl tanesi ??? çıkması 200 tl tanesi Hüseyin Usta Otocopel i aradım açmadı maalesef :( muadili veya uyan ısızu parçası veya önerebileceğiniz başka bişey varmı herkese keyfili forumlar...

Etiketler

Ynt: Frontera 3.2 Üst Salıncak

chatlaxx' Alıntı:
Herkese merhabalar bu aralar başınızı çok ağrıtacam galiba ;D araç konusunda çok kıl olduğumdan dolayı her gün bişey çıkıyor üst kapak contası değişiminden sonra ön takımdan gelen tıkırtılar doğrultusunda kendimi ön düzen rot balansçıda buldum :smiley: verilen liste aynen şöyle 2 adet üst salıngaç (salıncak) rotilleriyle birlikte,2 adet alt rotil iki adet ön teker bilyası. Rotiller ve bilyalarda sıkıntı yok ama üst salıncak sadece bir yerden buldum orjinal gm 390 tl tanesi ??? çıkması 200 tl tanesi Hüseyin Usta Otocopel i aradım açmadı maalesef :( muadili veya uyan ısızu parçası veya önerebileceğiniz başka bişey varmı herkese keyfili forumlar...

Açmadı derken.duymamış olabilirim pardon.. salıncaklar niye yazmış rot cu üst salıncak fişeklerin i değiistersen olmuyormu yarın birde ben bakayim yarın tlf salim.

Araç Frontera A ise 2.2 isuzu yedek parçacısına yarı hatta 1/3 fiyatına bulabilirsin. Frontera dersen bizde opel parçası yok derler ;D isuzu TFR-TFS dersen hemen çıkarırlar fiyatını da çok uygun opel parçasına göre.

mrdnmz' Alıntı:
Bulursan haberleselim. Bana da on alt ust lazim. Yukseltmis miydin hocam sen Frontiyi?

Abi yükseltmedim standart halde başka bir ön düzenciye götürcem yarın; bi yerden buldum hepsiopel.com dan gm orjinal ine tanesine 390 tl diyolar.Güven otoda çıkmaının tanesinede 200 lira diyolar. Bu arada bizim yaylalara kar yagdı dün frontimin ilk kar denemesini yaptım bf leri taksam defenderimi aratmayacak...

otecopel' Alıntı:
Açmadı derken.duymamış olabilirim pardon.. salıncaklar niye yazmış rot cu üst salıncak fişeklerin i değiistersen olmuyormu yarın birde ben bakayim yarın tlf salim.

Abi yanlış anlama çok özür dilerim iş yoğunluğun vardır o yüzden açmamışsındır anlamında söyledim.Yarın ararım abi seni herkese keyifli forumlar.

Araç Frontera A ise 2.2 isuzu yedek parçacısına yarı hatta 1/3 fiyatına bulabilirsin. Frontera dersen bizde opel parçası yok derler isuzu TFR-TFS dersen hemen çıkarırlar fiyatını da çok uygun opel parçasına göre.

frontera b ler için ısızu parçaları uymuyormu

yok ben alt takım için soruyodum z rot ısızu d max ile aynıydı uyuyo ama diğer parçaları bilmiyom

Frontera A da bir çok parça Isuzu TFR-TFS ile aynı. Frontera B ayrı bir kasa, motor, yürüyene sahip biraz bol vakit ile araştırmak lazım. Ben aracı ilk aldığımda opel parçası olarak yedek parçada çok sıkıntı çektim.Sonra üzerindeki yürüyen hemen her aksamda isuzu amblemi ( GM yada opel değil ) farkettim. debriyaj üst-alt merkezden direksiyon kutusu servolardan kapı kollarına kadar. Araştırmak lazım...

ısuzu nun hangi parçalarının uyacağını ve nereden temin edileceğini bilen var mı?(3.2 için)

mrdnmz' Alıntı:
İşte aklımdaki soru :smiley:

işte oradaki ısuzı burada yok türkiye de tam sorun burada. başlıyor. bu arac ısuzu yapımı özel arac lar avrupada ısuzu türkiyede opel amma velakin şu bir gercekki parça sıkıntısı yok.

işte oradaki ısuzı burada yok türkiye de tam sorun burada. başlıyor. bu arac ısuzu yapımı özel arac lar avrupada ısuzu türkiyede opel amma velakin şu bir gercekki parça sıkıntısı yok.

huseyın ustam parcas ıkıntısı yok ama bazen ucuk kacık rakamlar karsımızda bulabiliyoruz...30 euroluk abs sensoru 985 liraya satılıyor..hani bu parcalar bıze zaten lazım olacak zamanla emre beyle aynı sehırdesınız ..emre bey uygun fiyata getırse tabiki oda emegının karsılıgını almak şartıyla sızde hem satıs hem montaj asamasında yardımı olsanız..hem siz ticaret yapmıs olursunuz bizde uygun fiyata almış oluruz ..yabancıya nıye gıdelım ustam ..

BIM01' Alıntı:
huseyın ustam parcas ıkıntısı yok ama bazen ucuk kacık rakamlar karsımızda bulabiliyoruz...30 euroluk abs sensoru 985 liraya satılıyor..hani bu parcalar bıze zaten lazım olacak zamanla emre beyle aynı sehırdesınız ..emre bey uygun fiyata getırse tabiki oda emegının karsılıgını almak şartıyla sızde hem satıs hem montaj asamasında yardımı olsanız..hem siz ticaret yapmıs olursunuz bizde uygun fiyata almış oluruz ..yabancıya nıye gıdelım ustam ..

doğru söylüyorsun olabilir biz bu konuyu emreyle görüşelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR