G 55 AMG

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,747

Etiketler

Ynt: G 55 AMG

Bu alet benim rüyalarımı süslüyor. Sevgilimin üzerine hemen kuma getirebilir.
Ama çok para... Araç diy ebuna derim......

ama dikkat ettiyseniz parçaların şekilleri aynı olduğu için onları alıp sizin araca da uygulamak zor olmasa gerek diye düşünüyorum...

Aynı, arabanın bir çok mekanik parçası aynı, direk monte edilebilir ama oldukçada masraflı. Sadece basamakları sormuştum yanılmıyosam 1200 euro fiyat almıştım. Efendim sinyal koruyucu tel kafesin tanesi 24 euoro filandı.

Benim en kötü yanım şu anda Ordu da otoruyor olmam. Mesela basamakların çizimlerini aldım izmirde istanbulda bi kaç ustayla görüştüm aynısını üçte bir fiyatına yaptırabiliyorum. Buna benzer bir çok çizim vs. var elimde. Ama zamanım yok. Burdan istanbula ya da başka büyük şehirlere gidip baya zaman harcamam lazım. Çalışmaktan fırsat bulamıyorum. Hatta tatilimi bile istanbulda geçiri araba arçalarını yaptırayım diye düşündüğüm bile oldu.

Bence iyi bir program yapıp aracı teslim edin ve bir kerede tüm işleri hallettirin. Bunu yaklaşık bir aydır arabasından uzakta olan biri olarak söylüyorum ;D

Bu aracı Topgear'da test etmişlerdide süspansiyonu arazi için uygun değilmiş sarkıtma yapamıyormuş ve de malum şu egzos çıkışı takılabilir. 500hp gücünde 700nm tork çok güzel değerler yoksa ???

arac manyak !!

tam bir performans araci. bende G55, cayenne turbo, range rover ,landcruiser test'i var. test ne biliyormusunuz??

araclarin arkasinda cekiciye bagli arac kurtarma platformu ve ustunde fiat 500. 0-100 testi, 100'den 0 fren testi....

g55 hepsini duman etti ;D

off road icin ise ufak modifiyelerle iyi seyler yapabiliyor,ama dikkat etmek lazim.

sinyal,far,arka lamba koruma tellerini isterseniz burda uye olan cok saygin bir abimiz var.ankaradan 'cartop' mehmet abi.

belki de size yan basamaklarini bile yaptirabilir. ;)

top gear'daki malum videoyu herkes seyretmiştir.. önce offroad'da (tabii hafif ama çamurlu bir offroad) aracı test edip arazi ruhundan falan dem vuruyorlar.. akabinde aracı yıkıyorlar ve şehir turuna çıkıyorlar.. böyle bir arazi aracının bu kadar şık olması, köşeli kutu gibi bir arabanın gece şehir sokaklarında da tüm ilgiyi toplaması sonucu sunucu da etkileniyor ve şu yorumu yapıyor.:

''this is the coolest car i've ever seen!!''

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri