Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı, arabanın bir çok mekanik parçası aynı, direk monte edilebilir ama oldukçada masraflı. Sadece basamakları sormuştum yanılmıyosam 1200 euro fiyat almıştım. Efendim sinyal koruyucu tel kafesin tanesi 24 euoro filandı.
Benim en kötü yanım şu anda Ordu da otoruyor olmam. Mesela basamakların çizimlerini aldım izmirde istanbulda bi kaç ustayla görüştüm aynısını üçte bir fiyatına yaptırabiliyorum. Buna benzer bir çok çizim vs. var elimde. Ama zamanım yok. Burdan istanbula ya da başka büyük şehirlere gidip baya zaman harcamam lazım. Çalışmaktan fırsat bulamıyorum. Hatta tatilimi bile istanbulda geçiri araba arçalarını yaptırayım diye düşündüğüm bile oldu.
Bence iyi bir program yapıp aracı teslim edin ve bir kerede tüm işleri hallettirin. Bunu yaklaşık bir aydır arabasından uzakta olan biri olarak söylüyorum ;D
Bu aracı Topgear'da test etmişlerdide süspansiyonu arazi için uygun değilmiş sarkıtma yapamıyormuş ve de malum şu egzos çıkışı takılabilir. 500hp gücünde 700nm tork çok güzel değerler yoksa ???
top gear'daki malum videoyu herkes seyretmiştir.. önce offroad'da (tabii hafif ama çamurlu bir offroad) aracı test edip arazi ruhundan falan dem vuruyorlar.. akabinde aracı yıkıyorlar ve şehir turuna çıkıyorlar.. böyle bir arazi aracının bu kadar şık olması, köşeli kutu gibi bir arabanın gece şehir sokaklarında da tüm ilgiyi toplaması sonucu sunucu da etkileniyor ve şu yorumu yapıyor.: