G Cabrio, Modifiyeler Başladı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hus55 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,513

hus55

Zirve
Yer
kuzey kibris lapta, girne
selam arkadaslar ben uzun bir aradan sonra araniza katildim. yeni bir hayat,is,ev......cok sukur hersey yolunda.

sira simdi cabrio'yun canlanmasina ;)

2" bodylift tamam, orc 2" lift yaylar bu hafta takilir. tum rolema ve dumen aksamlari yenilenecek. fren,clutch bombalari yenilleniyor. 18" jantlar takildi,305 60 18 cooper stt lastilker harika oldu....cok vahsi bir gorunum sagladi.

tabii ki en onemli konu bu hafta heyecanla bekledigim motor degisimi. ;)

w210 300TD motor geldi, takilmaya hazir... ;D

size bilgi aktarmaya devam edecem,simdilik hosca kalin.

hus

Etiketler

Ynt: G Cabrio, Modifiyeler Başladı

Hüseyin aramıza tekrar hoş geldin.Vatanına yerleşip her şeyin yolunda gitmesine sevindim.
Kıbrıs!a kucak dolusu selamlar , sevgiler.

Hüseyin, tekrar merhaba. Ankaraya uğramadan pas geçmişsin. Neyse, G classcıları sen yine heyecanlandıracaksın. Yeni hayatında başarılar diler tüm K. Kıbrıs halkına selamlar.

herkese merhaba. evet artik kibrisdayim. son durak burasi.

mehmet abi, benim planlarim son dakika degisti maalesef :( iki aracimi konteynere yukleyip gemi ile kibrisa gondermeye mecbur kaldim.....uzun hikaye, pek anlatmak istemem cunku moralim bozulur....ama her olmayan isde hayir var.

ankarya yolum duser bir gun insallah.

neyse, yarin sabah ola hayir ola, cabrio ameliyata girer ;D

resimler bol bol gelecek arkadaslar..... bikip usanancaksiniz haa.....

bu meyanda, 11 nisan'da gezenbilirden bir kac arkadas kibrisa geliyormus bizim kuzey kibris off road club anlasmasiyla...

bu arkadaslar kim??

selam arkadaslar !!

yavas yavas yeni hayata alisiyoruz...... hersey relax, ve sakin.. ;)

cok guzel bir pazar gezisinden sonra [yuysal,mk51,jeep34 ve diger gezenbilir arkadaslar ile cok keyifli gun gecirdik] bugun bizim hasan'a [ lapta'da bulunan makinist dostuma] ugrayim dedim. eski motor yerde,yeni motor havada hazir ;D iyi'ki eski motoru sokmusuz :eek: :eek: :eek: tam bir 'GALLIGA' isi yapmis benim eski makinistim 230 benzinli motoru 300d'ye cevirirken. motoru sasi'ye baglayan tek bir vida varmis,motor egri ve yan otururmus :-\

yarin eski motorun [124 kasa 300d] mekanik mazot pompasi servis'e gidiyor,sonrasi yeni motora gore ayarlanip takilmaya hazirlanacak.[ elektronik pompayi kullanmak cook zor :-[

yakinda fotolar gelir...

selamlar, ve yavru vatana gelen ve gelmeyen gezenbilir ekipine selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR