G serisi arka diferansiyelleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cyhanne Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,859
Ynt: G serisi arka diferansiyelleri

yavuz-çelikel' Alıntı:
nereden anladınız tuzlu olduğunu?

Degilse cok iyi olur ama 300TDI motorlu araclar genelde pahali oldugundan motoruda ucuz degildir diye fikir yuruttum. Pahalilik goreceli pektabiki lakin ortalamanin ustundedir diye dusunuyorum. Elbet kesin bir bilgim yok.

Etiketler

cyhanne' Alıntı:
Tesekkur ederim
Ruhsata isli ve 1.9 yaziyor motorun uzerindede mercedes isareti var aslinda ben de cok emin degilim. Sadece yeterli olmadigindan eminim.
Onerebileceginiz bir motor var midir bu kasayi kaldiracak?

Ruhsata işliyse çok şanslısınız, zira benzinliden dizele geçmek bürokrasi olarak çok zorlu olabilirdi.
Motor olarak om602a 2.5 turbo 125 hp yeterli gelecektir tahminim, om603a 3.0 turbo 150 hp ile araç daha da rahatlayacaktır. Bunlar eski nesil fakat bulunması ve transplantı nispeten daha kolay olacak motorlar. Ama yeni nesil olsun motoru da değiştirecek ustayı da bulurum diyorsanız om605a 2.5 turbo 150hp veya om606a 3.0 turbo 177 hp motorlar yakıt olarak seleflerine göre daha iyi tüketim gösterecektir.
om605a motor değişimini forumdan Cem bey yapmıştı. Ordan inceleyebilirsiniz.

İatros' Alıntı:
Ruhsata işliyse çok şanslısınız, zira benzinliden dizele geçmek bürokrasi olarak çok zorlu olabilirdi.
Motor olarak om602a 2.5 turbo 125 hp yeterli gelecektir tahminim, om603a 3.0 turbo 150 hp ile araç daha da rahatlayacaktır. Bunlar eski nesil fakat bulunması ve transplantı nispeten daha kolay olacak motorlar. Ama yeni nesil olsun motoru da değiştirecek ustayı da bulurum diyorsanız om605a 2.5 turbo 150hp veya om606a 3.0 turbo 177 hp motorlar yakıt olarak seleflerine göre daha iyi tüketim gösterecektir.
om605a motor değişimini forumdan Cem bey yapmıştı. Ordan inceleyebilirsiniz.
Cok saolun cok makbule gecti, bunlari arastirayim ben. Fiyatlari konusunda bilgi sahibimisiniz acaba?

masallah arac guzel. uzerine para atilmis belli ! ;) difransiyel konusu sana dedigim gibi kardes. elimde sifira yakin on ve arka bir set var...

bir kace tane da icini gosteren resim atarsan sevinrim..

motor degisim konusunda en deneyimli usta adana'da.. mahmut usta. nazim arundar kardesimiz basarili bir sekilde sprinter motor taktirmis. arac ucuyor masallah !

herhangi bilgi ve parca ihtiyacin varsa ben ve diger arkadaslar sana eminim yardimci olur.

saygilar.

huseyin kurtbas

hus55' Alıntı:
masallah arac guzel. uzerine para atilmis belli ! ;) difransiyel konusu sana dedigim gibi kardes. elimde sifira yakin on ve arka bir set var...

bir kace tane da icini gosteren resim atarsan sevinrim..

motor degisim konusunda en deneyimli usta adana'da.. mahmut usta. nazim arundar kardesimiz basarili bir sekilde sprinter motor taktirmis. arac ucuyor masallah !

herhangi bilgi ve parca ihtiyacin varsa ben ve diger arkadaslar sana eminim yardimci olur.

saygilar.

huseyin kurtbas

Tesekkur ederim, su anda yurt disindayim donunce ic fotolarini da koyacagim ve su lazim olan parcanin spesifik ozelliklerini size yazarim olmadi onunda fotografini cekerim. Desteginiz icin tesekkur ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.