G serisi parçası arayanlar buraya (kökten çözüm)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan channnn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,889

channnn

Yeni Üye
arkadaşlar ben bir g serisi hastası olarak bu işin peşini hiç bırakmadım cem beyin yaptığı aracı da gördükten sonra size yardımcı olmak için bu konuyu açmayı kendime bir borç bildim ben yapamadım ama sizin için parça sıkıntısı kökten çözecek bir formül söylüyorum

SURİYE de mercedes g serisinin koltuk hariç bütün çıkma motor elektrik tesisatı komple göğüsüne kadar herşeyinin bulabilirsiniz ve yaptıgım araştırmalar neticesinde var halep te çıkma parçaların nerdeyse hepsini bulabilirsiniz. benim sizlerden bir çıkarım yok sadece bir ALLAH RAZI OLSUN demeniz yeterli orada ben bir tane bmw 520 yaptırdım gerçekten komik rakamlara işlerimi halettim

not : dizel araçların parçası yok bilginiz olsun

içinizden muhakkak birileri diyecektir delinin biri kuyuya bir taş attı diye :smiley:

istanbuldayım aslen gaziantepliyim

Etiketler
Ynt: G serisi parçası arayanlar buraya (kökten çözüm)

slmlar
ayni parca sikintilarini bende yasiyorum
size ulasmam icin bir irtibat telefonu ya da adresi verirseniz sevinirim
saygilarimla..
Mehmet Kerem..

arkadas 5 ay önce bi msj atmıs ondan sonra kayıp ne yaptıgını kendiside bilmiyodur eminim...o taraflardada genelde toyota aracları yaygındır ama mercedes ve sadece benzinli olanlarmış muş mış uzar gider...........

szileri yanıltmamak için en son suriyeye gittiğimde sizin için araştırma yaptım komple bir araç vardı yanlız araç benzinli dizel imkansız gibi kesik olarak tavan ayrı şase ayrı olarak parça halinde 2000 model üzeri g55 v8 kompressor olarak mevcuttu nadir oldugu için fiyatı komple 800.000 suri idi yani türk parası ile 27.000 tl ama o kişi aracı komple satıyor ama diğer binek tarzı araçların mesela iç döşeme konsol fiyatları uygun parça olarak toplama yapmak isteyenler faydalanabilirler.

Merhabalar Arkadaslar.

Mercedes G W460 ve W463 icin her turlu parca temin edebilirim.( yeni veya cikma)

Saygilarimla.

Ercan Genc

e-mail- Pickup_center@yahoo.com

Tel=00359-879-274-378

Merhaba

Bana maıl adresınız yollarmısınız lutfen,benım g serısı basdan asagıya renevo edıcem belkı sızden bılgı alayım

Tesekkurler

Gurkan

Selam

E-Maıl gursam@ttmail.com

Selamlar

Gurkan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler