arkadaşlar ben bir g serisi hastası olarak bu işin peşini hiç bırakmadım cem beyin yaptığı aracı da gördükten sonra size yardımcı olmak için bu konuyu açmayı kendime bir borç bildim ben yapamadım ama sizin için parça sıkıntısı kökten çözecek bir formül söylüyorum
SURİYE de mercedes g serisinin koltuk hariç bütün çıkma motor elektrik tesisatı komple göğüsüne kadar herşeyinin bulabilirsiniz ve yaptıgım araştırmalar neticesinde var halep te çıkma parçaların nerdeyse hepsini bulabilirsiniz. benim sizlerden bir çıkarım yok sadece bir ALLAH RAZI OLSUN demeniz yeterli orada ben bir tane bmw 520 yaptırdım gerçekten komik rakamlara işlerimi halettim
not : dizel araçların parçası yok bilginiz olsun
içinizden muhakkak birileri diyecektir delinin biri kuyuya bir taş attı diye
istanbuldayım aslen gaziantepliyim
SURİYE de mercedes g serisinin koltuk hariç bütün çıkma motor elektrik tesisatı komple göğüsüne kadar herşeyinin bulabilirsiniz ve yaptıgım araştırmalar neticesinde var halep te çıkma parçaların nerdeyse hepsini bulabilirsiniz. benim sizlerden bir çıkarım yok sadece bir ALLAH RAZI OLSUN demeniz yeterli orada ben bir tane bmw 520 yaptırdım gerçekten komik rakamlara işlerimi halettim
not : dizel araçların parçası yok bilginiz olsun
içinizden muhakkak birileri diyecektir delinin biri kuyuya bir taş attı diye
istanbuldayım aslen gaziantepliyim