yugun
YÜCEL GÜNDÜZ
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 50168" data-quote="ilker 72" data-source="post: 1514069"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1514069"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1514069">ilker 72' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Hocam bence illa karavan olsun diye takılmayın çünkü siz eski bir karavancı ve kampçısınız (iki teker paylaşımlarınızıda biliyoruz) tayininiz belli olduğuğunda kendinize göre sabit bir düzen kurup sonrasında gittiğiniz yerin tadını çıkarın(karavanı olmayan bir kampçının tavsiyesi)
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Sn. İlker72 Teşekkürler. Mevcut evimi olduğu gibi koruyup, gittiğim yerde karavanla idare ederim diye düşünüyorum. Ama tabii çok zorlanırsam eve geçerim tabii. Buralarda karavan yaşamını destekleyebilecek, kamp vs. yoktur ama belki elektrik alınabilecek yerler bulunabilir ilçelerde. Sonuçta elektrik bulunursa daha kolay olur kamp işi. Ben biraz daha karavanla haşır neşir olursam daha mutlu olacağıma inanıyorum. Gerçek manada homeless bir yaşantı olmayacak benimki. Çünkü haftasonu muhtemelen evime geleceğim. Çamaşırım, ütüm var. Haftaiçi yine karavan. Böyle düşünüyorum.</div>