Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Karadeniz Otoyolu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,236
Yer
Rize
Web
www.xudisa.com
Garmin Nüvi cihazıma topografik bir harita yükledim, sonra cihazı açarken
ilk açılıtaki o siyah ekranda GARMIN yazıyor altında da küçücük "Loading Maps..." yazıyor ama saatlerce açılmıyor cihaz. Alt tarfatki reset tuşuna basıyorum yine aynı menü geliyor. Kapatıyorum açıyorum olmuyor.

Haritadan vazgeçtim cihazı açamıyorum. Bilgisayara bağlıyorum hiç bir değişim yok. Bilgisayar da görmüyor.

Sonra üst taraftaki açma kapama düğmesini sola doğru basılı tuttum, beyaz bir ekrandan sonra tekrar siyah ekranda GARMIN yazdı ve sonra asıl takıldığım ekrana geldi. Böyle beyaz bir zeminde sol altta siyah bir nokta var ve şöyle yazıyor; "Press dot". Ona basıyorum, hatta basılı tutuyorum hiç bir şey yok.

Sorum şu, Garmin Nüvi 200'e format atma nasıl oluyor? Hard reset diyorlar galiba. Nasıl format atıp içini sıfırlayabilirim?

Etiketler

Ynt: Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset)

Cevabını buldum, yazayım. Belki birisinin işine yarar..

Öncelikle cihazın alt kısmındaki yuvarlak noktaya kalem gibi sert sivri bir maddeyle basıyoruz. Bu birinci ve basit reset oluyor.

Sıfırlamak için ise cihaz açılırken sağ alt köşeye parmağımızı oynatmadan basılı tutuyoruz.

Ynt: Garmin Nüvi 200'e format nasıl atılır? (Hard Reset)

bu hard reseti yaptım ama makine halen bır pın soruyor şıfre vermıştım unuttum şımdı ne yapmalıyım hiç açılmıyor 4 karekterlı kod soruyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,932
Kaydolan Son Üyemiz
vulas54

Çevrimiçi üyeler

Geri