Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan S.R.YILDIRIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,352
Ynt: Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında

siz yaparim demissiniz ama siz kimsiniz aceba sahismi sirket mi..tesekkurler...

Etiketler

şirket değilim. bir buroda çalşıyorum. sadece garmin GPS cihazlar ile ilgili oldukça fazla bilgiye sahibim. şuanda baytekin firmasının son güncellemesi olan 2008,07 versiyonunu yüklüyorum ver her güncelleme yi de takip ediyorum.

@garminmaps

Bu 2008 / 07 güncellemesini Windows Mobile ile çalışan GarminXT için de yapabiliyor musunuz ?

Not. Cahilliğimi mazur görün, bahsi geçen Nuvi, ZUmo vb. seriler Windows Mobile çalışıyorsa cevabınız tabii ki evet olacak ama onların işletim sistemi hakkında bilgim yok.

elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.

Cihaz : HP iPAQ514 Windows Mobile 6.0 kurulu bir "SmartPhone" dur.

Yüklü yazılım : "Garmin Mobile XT for Windows Mobile software version 4.20.50w" harita olarak Navcity 2007.10 mevcut.

teşekkürler.

elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.

mrmcop' Alıntı:
Cihaz : HP iPAQ514 Windows Mobile 6.0 kurulu bir "SmartPhone" dur.

Yüklü yazılım : "Garmin Mobile XT for Windows Mobile software version 4.20.50w" harita olarak Navcity 2007.10 mevcut.

teşekkürler.

Garmin haritaları her platformda aynıdır. Program farklıdır harita aynıdır.

Reha kardeş selam,
Bende aranıza yeni katılan bir gezgin olarak senden bir ricam olacak. Yurtdışından ucuz bulduğum için garmin nuvi 610 aldım fakat içinde avrupa haritası var işime yaramıyor. internetten navcity turkiye 2008.07 yi indirdim ,bilgisayarıma kurdum ancak gps e atarken %80 lere geldiğinde bir hata oluştu diyor ve duruyor. Değerli fikirlerine ihtiyacım var