Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şirket değilim. bir buroda çalşıyorum. sadece garmin GPS cihazlar ile ilgili oldukça fazla bilgiye sahibim. şuanda baytekin firmasının son güncellemesi olan 2008,07 versiyonunu yüklüyorum ver her güncelleme yi de takip ediyorum.
Bu 2008 / 07 güncellemesini Windows Mobile ile çalışan GarminXT için de yapabiliyor musunuz ?
Not. Cahilliğimi mazur görün, bahsi geçen Nuvi, ZUmo vb. seriler Windows Mobile çalışıyorsa cevabınız tabii ki evet olacak ama onların işletim sistemi hakkında bilgim yok.
elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.
elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.
Reha kardeş selam,
Bende aranıza yeni katılan bir gezgin olarak senden bir ricam olacak. Yurtdışından ucuz bulduğum için garmin nuvi 610 aldım fakat içinde avrupa haritası var işime yaramıyor. internetten navcity turkiye 2008.07 yi indirdim ,bilgisayarıma kurdum ancak gps e atarken %80 lere geldiğinde bir hata oluştu diyor ve duruyor. Değerli fikirlerine ihtiyacım var