Garmin Vista Tarih Sorunu

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan deepstoll Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,154

deepstoll

Ana Kamp
Mesajlar
21
Tepkime Puanı
0
Merhabalar...
Yaklaşık 2 senedir garmin vista kullanıyorum, yamaçparaşütü uçuşlarımı sürekli olarak vistada traklog olarak tuttum, herhangi bi sorun yoktu. Şimdi iste tarih ve zamanda bi sorun var abuk bi tarih ve saat atıyo, son sürümünü yükledim bu problemden sonra ama değişmedi, türkiye karayolları haritası yüklüydü ama artık o da gelmiyor, en büyük sorunda uyduları artık bulamıyo, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarda yardım tez vakitte, hafta sonu türkiye yamaçparaşütü şampiyonası var:smiley:)
 

Etiketler
Ynt: Garmin Vista Tarih Sorunu

Selamlar,
eger uydulari bulamiyor ise tarih/saat'in abuk olmasi dogal, zira bu bilgileri uydudan aliyor idi.. Kokarim bir donanim hatasi gibi gorunuyor. iyi gunler, reha
 

Ynt: Garmin Vista Tarih Sorunu

selamlar...

Mesajınız için teşekkür ederim öncelikle, önceleri uyduları bulmasına rağmen saat ve tarih abuk bi şekilde geliyodu, tek sorunu zaman ve tarihti , şimdi uydu sinyal seviyeleri görünmesine rağmen uydulara kitlenmiyor, sanırım bozuk bi gps im var artık:smiley:)
 


Ynt: Garmin Vista Tarih Sorunu

Baytekin e mail attım bakalım çaresi varmı, tekrar teşekkürler
Murat
 



Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,475
Mesajlar
1,518,501
Kayıtlı Üye Sayımız
172,126
Kaydolan Son Üyemiz
Mev

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst