Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,299
Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Hocam ne diyeyim... herkesi güldürdün... ama işin ruhu açığa çıkıyor kanında olunca adam gazete alırken bile gırtlağına kadar çamura batabiliyormuş..
bu arada telefon hakikatten balkonda idi... duymadığıma çok üzüldüm böyle bir eğlenceyi kaçırdığım için.. ben de yeni aldığım sarı lastik çizmelerimi denerdim ))

Bu arada çamurdan dişlerini pek göremedik ama zaten bildiğimiz lastik... hayırlı olsun nice çamurlara... karlara...

Hocam geçmiş olsun... ;D ;D ;D
Ben de yıllar önce Zorkun'da toprakla doldurduğum garajı, (FİAT_UNO) içindeyken sulamıştım toprak otursun diye...
Çıkayım derken oturdu araba; derken bir eşekli geldi, hayvanı bağlayıp direksiyona geçti, 3-5 hamlede çıkarttı aracı. Kamyon şoförüymüş kendileri ;D ;D ;D

Hocam napacaksın batan mısın ? eşşeğe muhtaçsın

zaten bizim arabalar bir gün eşeklerin gittiği yere giderhale geldiğinde ben "işte teknoloji bu" derim yoksa bizimkiler daha teknoloji değil.

hocam ya sarı çizmeleri deneyemediğimize üzüldüm bak bir daha evden de çaldıracağım

2fast4u' Alıntı:

teşekkürler hocam

bu gazete almakta ne kadar tehlikeli olabiliyormuş sayenizde öğrenmiş olduk ;D ;D ;D geçmiş olsun, eminimki kızınızın da hoşuna gitmiştir. ve oranın revanşını yapmak istebilir. ;D

gerçekten de çok ciddi batmışsızınz sizi çeken araba da ordan geçemez diye düşünüyrm...böyle bir çamurdan çıkmak isterdim sanırım sizce nasıl bir araç çıkar bu tarz çamurlardan...geçmiş olsun

Hocam böyle tek başına batıp çıkmayla olmuyor. Osmaniye grubunuda katalım şu işin içine ortada bir yerlerde batalım komple ;D

gazete alamaya giderken, ekmek almaya giderken, söyle bir bakınıp geleyim derken her türlü itinayla batılır ;D ;D

abi benim merak ettiğim 2 resim ayakkabıları bırakıp çoraplamı kazdın orları . ;D ;D ;D bu arada geçmiş olsun süperdi bu.

sinan54' Alıntı:
bu gazete almakta ne kadar tehlikeli olabiliyormuş sayenizde öğrenmiş olduk ;D ;D ;D geçmiş olsun, eminimki kızınızın da hoşuna gitmiştir. ve oranın revanşını yapmak istebilir. ;D

Hocam benim kız 3 senedir co-pilotumdur tecrübelidir

discovery-V8' Alıntı:
gazete alamaya giderken, ekmek almaya giderken, söyle bir bakınıp geleyim derken her türlü itinayla batılır ;D ;D

Dükkan açarsam kapı kapalı olduğunda tabela şimdiden hazır "Batmalardayım az sonra geleceğim"

jeep' Alıntı:
Hocam böyle tek başına batıp çıkmayla olmuyor. Osmaniye grubunuda katalım şu işin içine ortada bir yerlerde batalım komple ;D

Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
okullar tatile girdiğinde ayarlasak olur mu ?

diferansiyelde kilit olsa ben de çıkardım ama ön teker boşa dönünce ve kilit olmayınca kaldık

batış tarzı vede evden batmak içn çıkıp gazete alıcaz deyip bunları yaşamak bana bir yaşamış olayı hatırlattı adam evde hanımına fazlasıyla kızıyor ve ve bir bahane olucak ya limon almaya gidiyorum deyip çıkıyor tam on yıllll çıkış mazareti limonnn sizinkisi gazete işin şakası bu tabi affınıza sığınarak ama güzel bişey bunu bende kullanayım ben çıkıyorum hanım gazete alıp bata çıka gelirim inşallahhh

Baran 54' Alıntı:
abi benim merak ettiğim 2 resim ayakkabıları bırakıp çoraplamı kazdın orları . ;D ;D ;D bu arada geçmiş olsun süperdi bu.

Arabanın arkasında bir çift kullanıma hazır beyaz çizme ve tulum mevcuttur. Ayrıca iki tane kriko, kazma, kürek, balta, nacak, 50 metre 2.5 ton çekerli ip, 21 inçlik içi tepeleme dolu bir alet çantası, kriko altı takoz, semaver, mangal, 30 tane şiş, iki tane ızgara, kömür, 1lt benzin, yangın söndürücü, sergiler, 3 ayak 3 tane tabure, savunma amaçlı demirler hepsi var. Bizim araba çevirme yese 16 kişiyi donatıp ufak çaplı bir köyü esir alacak malzeme var

yakında hanımlar kimdi bu" gazete almaya gidiyorum bi batıp gelicem" bahanesini uyduran adam diye beni fellik fellik arayacaklar

;D ;D ;D Hocam, bunların hepsi o arabada yoktur inşallah! Sende bir de büyük aracı düşünemem artık! ;D ;D

yasarergun' Alıntı:
Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
KAR deyince akan sular durur benim için. Her ne kadar aracımla off-road gezilerinize katılmasam da, karlı yörelere aracımla ben de gelirim.
Hatta bu hafta sonu için (siz, ksd, totipotent ve benden oluşan) 4'lü ile Erciyes'e 4 adet 4x4 SUZUKI, gece konaklamalı aile gezisi planlıyorduk. Sağolsunlar ksd ve totipotent vaz geçip, siz ve beni öylece ayazda bıraktılar Yaşar Bey.