Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,265
Ynt: Gazete Almaya Giderken Batılır mı ?

Hocam ne diyeyim... herkesi güldürdün... ama işin ruhu açığa çıkıyor kanında olunca adam gazete alırken bile gırtlağına kadar çamura batabiliyormuş..
bu arada telefon hakikatten balkonda idi... duymadığıma çok üzüldüm böyle bir eğlenceyi kaçırdığım için.. ben de yeni aldığım sarı lastik çizmelerimi denerdim :smiley:))

Bu arada çamurdan dişlerini pek göremedik ama zaten bildiğimiz lastik... hayırlı olsun nice çamurlara... karlara...

yasarergun' Alıntı:
yani en az sizin kadar ben de güldüm :smiley:

Reha bey hanım gazeteyi gününde okudu ama co-pilot bir daha yolu çalışmazsa zaten arka koltukta (bagaj oluyor) gidecek :D :D :D

Aynen ;)

Benim batma kampüs tarinine altın harflerle yazıldı hocam :D

Hocam dağa bile çıkmaya gerek yok bizim kampüs doğal off-road alanı zaten

kebap konusunda bizim burada ölçü doyana kadar değil, patlayana kadardır siz gelin buranın en kolay işi kebap
Hocam geçmiş olsun... ;D ;D ;D
Ben de yıllar önce Zorkun'da toprakla doldurduğum garajı, (FİAT_UNO) içindeyken sulamıştım toprak otursun diye...
Çıkayım derken oturdu araba; derken bir eşekli geldi, hayvanı bağlayıp direksiyona geçti, 3-5 hamlede çıkarttı aracı. :eek: Kamyon şoförüymüş kendileri :mad: ;D ;D ;D

amanos80' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun... ;D ;D ;D
Ben de yıllar önce Zorkun'da toprakla doldurduğum garajı, (FİAT_UNO) içindeyken sulamıştım toprak otursun diye...
Çıkayım derken oturdu araba; derken bir eşekli geldi, hayvanı bağlayıp direksiyona geçti, 3-5 hamlede çıkarttı aracı. :eek: Kamyon şoförüymüş kendileri :mad: ;D ;D ;D

Hocam napacaksın batan mısın ? eşşeğe muhtaçsın :D

zaten bizim arabalar bir gün eşeklerin gittiği yere giderhale geldiğinde ben "işte teknoloji bu" derim yoksa bizimkiler daha teknoloji değil.

totipotent' Alıntı:
Hocam ne diyeyim... herkesi güldürdün... ama işin ruhu açığa çıkıyor kanında olunca adam gazete alırken bile gırtlağına kadar çamura batabiliyormuş..
bu arada telefon hakikatten balkonda idi... duymadığıma çok üzüldüm böyle bir eğlenceyi kaçırdığım için.. ben de yeni aldığım sarı lastik çizmelerimi denerdim :smiley:))

hocam ya sarı çizmeleri deneyemediğimize üzüldüm bak bir daha evden de çaldıracağım :D

2fast4u' Alıntı:

teşekkürler hocam

bu gazete almakta ne kadar tehlikeli olabiliyormuş sayenizde öğrenmiş olduk ;D ;D ;D geçmiş olsun, eminimki kızınızın da hoşuna gitmiştir. ve oranın revanşını yapmak istebilir. ;D

gerçekten de çok ciddi batmışsızınz sizi çeken araba da ordan geçemez diye düşünüyrm...böyle bir çamurdan çıkmak isterdim sanırım sizce nasıl bir araç çıkar bu tarz çamurlardan...geçmiş olsun

Hocam böyle tek başına batıp çıkmayla olmuyor. Osmaniye grubunuda katalım şu işin içine ortada bir yerlerde batalım komple ;D

gazete alamaya giderken, ekmek almaya giderken, söyle bir bakınıp geleyim derken her türlü itinayla batılır ;D ;D

yasarergun' Alıntı:
Aslında niyetim halisti :smiley:

üniversite lojmanından hanım için yaklaşık 4 km ötedeki serinyoldaki gazeteciye kızımla gidip gazete alıp gelecektik :D :D :D :D :D :D

bir gün önce taktığım yeni BF Goodrich AT lastiklerin yarım numara büyük gelmesinden dolayı değen yerlerini traşlamak için serinyoldaki Ahmet ustanın dükkanına gittik oğlu Hasan usta sağolsun gereğini yaptı GAZETEYİ ALDIK, kampüsün yanından eve giderken kampüsteki şantiye girişinden sağa döndüm ve tırmanmaya başladık (fotoğraf makinamız yanımızda değildi telefonu da yanımıza almadığımızdan bu kısımlarda fotoğraf çekemedik) geçemeyeceğimiz yerleri doldurup inemediğimiz yerleri kazma kürekle inilecek hale getirdikten sonra kütüphanenin arka tarafından Alahan Köyüne doğru tırmandık bu arada kampüse oynamaya gelen çocuklar abi orada yol yok diye kendilerini paraladılar :D ama tabi ki bize "yol yok" tabiri bir şey ifade etmiyordu oradan da geçtik asfalta çıktık sonra asfaltta 200 metre gitmişken kızıma sordum su deposunun yanından inip kampüsteki yola girelim mi diye o da girelim deyip gazı verdi ve kampüs su deposunun yanından inmeye başladık yol fena görünmüyordu :smiley: dik yokuştan inerken sordum "kızım buradan geçer miyiz ?" o da engin off-road tecrübesiyle bilgiç bir ifadeyle "geçeriz" dedi ve bundan yaklaşık 30 saniye sonra ben yol sandığım yerin o su deposuna su getirmek için kazılmış kanalın doldurulmuş hali olduğunu tampona kadar sağ önden batarak öğrenmiş oldum.

Araba böyle görünüyordu

[attachment=2]
abi benim merak ettiğim 2 resim ayakkabıları bırakıp çoraplamı kazdın orları . ;D ;D ;D bu arada geçmiş olsun süperdi bu. ;) :D

sinan54' Alıntı:
bu gazete almakta ne kadar tehlikeli olabiliyormuş sayenizde öğrenmiş olduk ;D ;D ;D geçmiş olsun, eminimki kızınızın da hoşuna gitmiştir. ve oranın revanşını yapmak istebilir. ;D

Hocam benim kız 3 senedir co-pilotumdur tecrübelidir :D

discovery-V8' Alıntı:
gazete alamaya giderken, ekmek almaya giderken, söyle bir bakınıp geleyim derken her türlü itinayla batılır ;D ;D

Dükkan açarsam kapı kapalı olduğunda tabela şimdiden hazır "Batmalardayım az sonra geleceğim" :D

jeep' Alıntı:
Hocam böyle tek başına batıp çıkmayla olmuyor. Osmaniye grubunuda katalım şu işin içine ortada bir yerlerde batalım komple ;D

Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
okullar tatile girdiğinde ayarlasak olur mu ?

asem spor' Alıntı:
gerçekten de çok ciddi batmışsızınz sizi çeken araba da ordan geçemez diye düşünüyrm...böyle bir çamurdan çıkmak isterdim sanırım sizce nasıl bir araç çıkar bu tarz çamurlardan...geçmiş olsun

diferansiyelde kilit olsa ben de çıkardım ama ön teker boşa dönünce ve kilit olmayınca kaldık

batış tarzı vede evden batmak içn çıkıp gazete alıcaz deyip bunları yaşamak bana bir yaşamış olayı hatırlattı adam evde hanımına fazlasıyla kızıyor ve ve bir bahane olucak ya limon almaya gidiyorum deyip çıkıyor tam on yıllll çıkış mazareti limonnn sizinkisi gazete işin şakası bu tabi affınıza sığınarak ama güzel bişey bunu bende kullanayım ben çıkıyorum hanım gazete alıp bata çıka gelirim inşallahhh ;)

Baran 54' Alıntı:
abi benim merak ettiğim 2 resim ayakkabıları bırakıp çoraplamı kazdın orları . ;D ;D ;D bu arada geçmiş olsun süperdi bu. ;) :D

Arabanın arkasında bir çift kullanıma hazır beyaz çizme ve tulum mevcuttur. Ayrıca iki tane kriko, kazma, kürek, balta, nacak, 50 metre 2.5 ton çekerli ip, 21 inçlik içi tepeleme dolu bir alet çantası, kriko altı takoz, semaver, mangal, 30 tane şiş, iki tane ızgara, kömür, 1lt benzin, yangın söndürücü, sergiler, 3 ayak 3 tane tabure, savunma amaçlı demirler :smiley: hepsi var. Bizim araba çevirme yese 16 kişiyi donatıp ufak çaplı bir köyü esir alacak malzeme var :D

ayhanayhan' Alıntı:
batış tarzı vede evden batmak içn çıkıp gazete alıcaz deyip bunları yaşamak bana bir yaşamış olayı hatırlattı adam evde hanımına fazlasıyla kızıyor ve ve bir bahane olucak ya limon almaya gidiyorum deyip çıkıyor tam on yıllll çıkış mazareti limonnn sizinkisi gazete işin şakası bu tabi affınıza sığınarak ama güzel bişey bunu bende kullanayım ben çıkıyorum hanım gazete alıp bata çıka gelirim inşallahhh ;)

yakında hanımlar kimdi bu" gazete almaya gidiyorum bi batıp gelicem" bahanesini uyduran adam diye beni fellik fellik arayacaklar :D

yasarergun' Alıntı:
Arabanın arkasında bir çift kullanıma hazır beyaz çizme ve tulum mevcuttur. Ayrıca iki tane kriko, kazma, kürek, balta, nacak, 50 metre 2.5 ton çekerli ip, 21 inçlik içi tepeleme dolu bir alet çantası, kriko altı takoz, semaver, mangal, 30 tane şiş, iki tane ızgara, kömür, 1lt benzin, yangın söndürücü, sergiler, 3 ayak 3 tane tabure, savunma amaçlı demirler :smiley: hepsi var. Bizim araba çevirme yese 16 kişiyi donatıp ufak çaplı bir köyü esir alacak malzeme var :D
;D ;D ;D Hocam, bunların hepsi o arabada yoktur inşallah! Sende bir de büyük aracı düşünemem artık! ;D ;D

yasarergun' Alıntı:
Biz bu hafta sonu tepelerde kar olursa karda batacağız
KAR deyince akan sular durur benim için. Her ne kadar aracımla off-road gezilerinize katılmasam da, karlı yörelere aracımla ben de gelirim.
Hatta bu hafta sonu için (siz, ksd, totipotent ve benden oluşan) 4'lü ile Erciyes'e 4 adet 4x4 SUZUKI, gece konaklamalı aile gezisi planlıyorduk. Sağolsunlar ksd ve totipotent vaz geçip, siz ve beni öylece ayazda bıraktılar Yaşar Bey.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR