KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gaziantep, Gaski Göleti Off-Road Gezisi (1 Kasım 2009)
Bu arada Göktuğ klasiği filan dedince baktım ki gezilerin çoğunda, şasi seviyesine kadar oturuyorum. Sonra da başka araçlarla çekmeye çalışıyoruz. Devamlı zarar. En güzeli hi jack ile kaldırıp altını besleyip sonrasında vinçle çekmek. Tabi çamuruda iliklerine kadar işletiyorsun.
jeep' Alıntı:
Bu arada Göktuğ klasiği filan dedince baktım ki gezilerin çoğunda, şasi seviyesine kadar oturuyorum. Sonra da başka araçlarla çekmeye çalışıyoruz. Devamlı zarar. En güzeli hi jack ile kaldırıp altını besleyip sonrasında vinçle çekmek. Tabi çamuruda iliklerine kadar işletiyorsun.
Aslında doğru söylüyorsun, Şasiye kadar oturmayınca batmıyor zaten, hareket edebiliyor, oturunca zorlamanın manası yok, bende haziranda idi galiba şanzıman takozları ve motor kulağının birini kopardım ileri geri ileri geri vurdura vurdura. paşa paşa battığını kabul edip çekip çıkarmak lazım, birtaraf kopunca masraf ve can sıkıntısı dışında bir kazancın olmuyor.
göktuğ bey maşallah gene çamurda yüzmüşşünüz.videolar için teşekkür ,fotoğraftan daha güzel oluyor.araçların hakkını veriyorsunuz.bizim yaptığımız off road piknik gezisi sizinkinin yanında.
discovery-V8' Alıntı:
Aslında doğru söylüyorsun, Şasiye kadar oturmayınca batmıyor zaten, hareket edebiliyor, oturunca zorlamanın manası yok, bende haziranda idi galiba şanzıman takozları ve motor kulağının birini kopardım ileri geri ileri geri vurdura vurdura. paşa paşa battığını kabul edip çekip çıkarmak lazım, birtaraf kopunca masraf ve can sıkıntısı dışında bir kazancın olmuyor.
Bugün söktük benim CJ yi aks mafsalı ile yırtamadık. Rot kopunca aks mafsalı ile birlikte aks kafalarını da kırmış. Komple sol ön aks değişti. Biraz daha zorlasam demek ki dana30 u bırakım 44 yapardım herhalde ;D
cok iyi eglenmişsiniz defender lar pek camura ve kuma gelemiyor bende cok batıyorum agırlıgı 2ton250 kilo oldugundanmı neden bende jc5 te var 950 kilo bugüne kadar hiç bir yerde kalmadım . resimler ve videolar için tşk cok güzel olmuş emegi gecen katılan arkadaşlara sevgi selamlar (ta5che türkiye amatör beşinçi bölge saimyel ) mersinden sevgiler selamlar