<div class="bbWrapper"><b>Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="berfin" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
berfin' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Slm ben Berfin<br />
.....150-200 kişiyi alabilecek bir cafeteryası, parkı ve kayak pisti var...<br />
Orada çalışan abiler de gayet iyi davrandılar. Yemeğimiz yoktu bize yemek dahi verdiler. Kayak hocalığı yaptılar....
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Şimdi bir yanlışı düzeltmek lazım. Kafeteryası ne yazık ki 150-200 kişiyi alabilecek büyüklükte değil. Her masanın etrafına 6 kişi otursa, sıkışılarak en fazla 50 kişi ya alır ya almaz. Hatırladığım kadarıyla içeride 6-7 masa ancak vardı.<br />
Biz gittiğimizde orada bulunan 3 genç işletmeci eleman, hakikaten cana yakın, sempatik ve paylaşımcı insanlar. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi bizi bir müşteri gibi değil, kendi misafirleriymişiz gibi ağırladılar. Ben şahsen çok memnun ayrıldım. Kışın yolu o taraflara düşen herkesin, hafta sonu en azından birkaç saatini bu kayak merkezine ayırmasını tavsiye ederim.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="berfin" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
berfin' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Aynı yorum. Hoca bize biraz darılmış ama ne ise üzgünüm.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>"Hoca" ile kastedilen ben miyim bilmiyorum AMA benim kimseye darıldığım yok. Dargınlık-kırgınlık olacak bir konu da yok benim açımdan. <br />
AKSİNE, asla unutamayacağım, işletmecilerinin mişsafirperverliği sayesinde çok keyfli bir gün geçirdim Karacadağ Kayak Merkezi'nde.</div>