Arkadaşlar öncelikle merhaba, adım levent 2002 GC 2.7 CRD ve 2012 polo tdi kullanıcısıyım ve aranıza yeni katıldım...
Üye olur olmaz problem yazmak istemezdim fakat şuan aracımda tuaf bi problem var ve ustalar anlamadı pazartesi makinaya bağlanıp anlaşılacak
olay şu aracımın direksiyon problemi vardı ve tavsiye edilen bir ustaya bıraktık aracı,babamın arkadaşı teslim aldı bizim işimiz var diye fakat aracı geri vitese takıp gaza basınca gitmemiş istop edip tekrar çalıştırmışlar düzelmiş bu sefer ise D ye takınca ileri gitmemiş tekrar istop edip çalıştırmışlar düzelmiş ve şuan araç bu şekilde ileri ve geri giderken istop ettirmen gerekiyor
direksiyonu yapan ustaya söylüyoruz naptın diye! ben orayı ellemedim ki filan diyor, 2. tuaflık ise teslim alındığında araç arazi vitesindeymiş babamın arkadaşı düzeltmiş.Arakadaşlar başına bu şekilde bir vites problemi gelen veya bilgi sahibi olan biri yardımcı olursa çok sevirim.
Üye olur olmaz problem yazmak istemezdim fakat şuan aracımda tuaf bi problem var ve ustalar anlamadı pazartesi makinaya bağlanıp anlaşılacak