Gd300 yardım

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan myfirst Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,142
Ynt: Gd300 yardım

Vallaha burda birtane usta buldum oda mercedes hastası 1975 model klasik 450SEL var adamda görsen hasta olursun 6.9 v8 motor 370 bini geçmiş saat gibi işliyor canavar..ama 22 yıldır araç bende diyor onun baktığı gibi biz bakamayız =)) oda bana ucuz yollu bir tane almamı tavsiye ediyor...motorunu değiştiririz diyor...ama arzi aracı ustası değilde 40 senelik mercedes motoru yapmış içim biraz rahat..ona da sordum bu motorlarla yürüyemessin dedi..turbo dizel şart diyor..
 

Etiketler
Ynt: Gd300 yardım

amcayı kaybetme sakın hoş tut onu.g ustası bulmak imkansız gibi bişey ama anladığım kadarı ile motor kısmı bnek araçla aynı diğerlerinide adamlar bağdatı bulmuşlar bizde bişeyler buluruz herhalde.
benimde izmirde binek aracımı götürdüğüm servis var baba meslekleri ve işlerinde gerçekten çok iyiler onlara danıştm sıkıntı yok bir şekilde problemini çözeriz hangi sorununu çözmedik dediler.. haklılar telefonla arıza tespiti yapıp yönlendiriyolar beni ama banim aracım 2001 model alacağım ise 86.biraz tereddütlerim var ama güvenmekten başka çarem yok.birde bir ayakları almanyada sürekli gidip geliyolar buda benim için artı olabilir parça konusunda.
bu arada benim ustamında 560 sec i var bande ona hastayım.mercedes böyle bişey herhalde bulaşan bırakamıyo...
 

Ynt: Gd300 yardım

dogru söylüyorsun..birde alman arabalarının hepsi güzel..vallaha ustanın dediğine göre..bu motorlar milyon kilometre yapar diyor..yeterki araç iyi bir kullanıcıdan çıksın..diferansiyeli düzenli yaglamıssmı..bakımlarını yaptırmış olsun yeter sorun çıkmaz diyor..her araca bakımını yaptıgın sürece bişey olmaz dedi..mercedes için tabi..adamlar ekip mercedeste arkadaslarıda 500 bini aşmıs en az 40 arabayla bu ilgileniyor..biz de acele etmeden sağlam bitane bulalım..o 86yı 2012 yaparız =))yavaş yavaş..;)
 

Ynt: Gd300 yardım

güvenç' Alıntı:
vallaha kardeşim haklısın..bir de arabanın yaşı var..birtane 96 model buldum süper bi gd300 72binde sahibi almancı almanyadan yazın fethiyeye geldiğinde kullanıyor bütün kıi yatıyor araç..70bin istedi en son okadar param olsa hiç durmam alırdım adamda çok titiz tanıyorumsigara içilmemiş offroda bir kez bile girmemiş..her 5 binde mercedeste bakım yaptırmıs canavar gibi alet =))
şimdi başka bir ilan var kafamı karoştıran araç çok hoş bir baksan tekirdağ çorlu diyor 35 bin telle aradım 30 bine indi dizel otomatik turbo motoru değiştirmiş..deri ısıtmalı sogutmalı koltuklar..klima takdırmış..adam arabam canavar gibi diyor..69 yaşında bi amca bel fıtıgından dolayı inip binerken zorlanıyormus..ama forumlarıokudum sonradan takılan motor ve tekrardan sonradan takılan turbo..şanzıman değişmiş otamatik olmuş..diferansiyel klitleri duruyor..kafam çok karışık..ankaradaki klima taktırmam şart fethiyede o ölümül sıcakta..birde kız arkadaşımın nazını bunumu aldın klimasız binmem diye çekemem =)) klima, cant , içininfotolarını çektirip gönderttim koltuklar kılıf mılıf yaptıtım deri yakısıo =)) yine masraf yine masraf..maxum bütçem 30 vallaha kardeşim..artık gerisini yavaş yavaşhallederiz..;)

Güvenç Bey,
bahsi geçen'96 model araçın akibeti hakkında bilginiz var mı? Sahibi ile irtibata geçmek mümkün olur mu?
 

Ynt: Gd300 yardım

My first;
Dostum bu kadar yazının arkasına difender alırsan yazık edersin. bir video paylaşalım ama önce bulmam lazım sonra konuşalım. Kıbrısta bir dereyatağında aracın altı yere değmeden gidemeyen araçmı tercih edersin yoksa bir tkeri bile çekse onunla bile mücadele eden g wageni mi.
parça hususunda sıkıntı etme. ;D

pazar günü aracımızın kargılığına bir adet v8 land rover fullkilit taktık ;D :D

Kıbırıs ta avda vurdugumuz avları kargılığa takarız belimzide sallanır bu bilgiyi vermemdeki amaç türkiyede kargılık kelimesi kullanılıyor mu bilmiyorum :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=rUeXkPQXAtQ&feature=youtube_gdata_player
 



Ynt: Gd300 yardım

Arkadaşlar Türkiyenin T sini küçük yazdığım için özürdilerim acele ile oldu değişemedim.
 

Ynt: Gd300 yardım

vay zamba gardas ! napan ?? demek zamba sensin....

avatar'a bakmasam bilmeycektim. pazar gunu napti sakir hoca ? daha konusamadik da... landrover v8 ile mucadele oldumu acaba??

ayrica, hos geldin buralara. buralarda super arkadaslar var. hem mercedes G bolumunde hemde diger off road baslikli konularda.

gorusmek uzere.

hus55
 

Ynt: Gd300 yardım

Way Hüs55 :smiley:
Abi pazar günü ben yürüyüşe gittim ama Şakir Hocalar Land rover çekmek zorunda kalmış. Landrover ile sudan geçmeye çalışmışlar ve makine su çekti neyseki orada şakir hoca G280 ile onları vinç yardımı ve makara sistemi ile çekti yoksa orada tek başına zor çıkarlardı. bu arada land'ın önünde vinç vardı fakat arabanın önü su içerisinde kaldığı için vinci kullanamadılar. Şakir hocanın portable vinç sisteminin bir kere daha kullanışlılığını ısbatladı.

uyduğunda gel da cumartesi benim garajdayız :smiley:
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,507
Mesajlar
1,519,018
Kayıtlı Üye Sayımız
172,164
Kaydolan Son Üyemiz
erensipahi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst