M MK51 Zirve Mesajlar 3,971 Tepkime Puanı 5 Yer Istanbul 31 Ocak 2008 #17 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Büyük geçmiş olsun Yücel...
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 31 Ocak 2008 #18 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri teşekkür ederim mustafa abi bölgeye ilk gelen arama-kurtarma ekibi 'Sakut', ben daha önce bu ismi duymamıştım 15 dakika öncede Akut geldi
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri teşekkür ederim mustafa abi bölgeye ilk gelen arama-kurtarma ekibi 'Sakut', ben daha önce bu ismi duymamıştım 15 dakika öncede Akut geldi
endüstri Kamp III Mesajlar 595 Tepkime Puanı 0 Yer bozüyük 31 Ocak 2008 #19 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel bey geçmiş olsun...
J Jeepcj7 BUILD IT! RUN IT! BREAK IT! FIX IT! REPEAT! Mesajlar 1,775 Tepkime Puanı 1 Yer ISTANBUL 31 Ocak 2008 #20 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri geçmiş olsun abii... ne yazık ki bu memlekette hayatımız iplik ucunda valla..
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri geçmiş olsun abii... ne yazık ki bu memlekette hayatımız iplik ucunda valla..
V VitaEsMorte Zirve Mesajlar 2,896 Tepkime Puanı 39 31 Ocak 2008 #21 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Geçmiş olsun Yücel Bey.
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 31 Ocak 2008 #22 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri teşekkür ederim arkadaşlar
philosoph Ana Kamp Mesajlar 68 Tepkime Puanı 0 Yer Alanya 31 Ocak 2008 #23 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel Bey büyük geçmiş olsun
Y yücel Kamp III Mesajlar 960 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 31 Ocak 2008 #24 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri teşekkür ederim bize geçmiş olduda, manzara içler acısı... çok ocak söndü, hala kendime gelemedim, kafamı dağıtmaya çalışıyorum
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri teşekkür ederim bize geçmiş olduda, manzara içler acısı... çok ocak söndü, hala kendime gelemedim, kafamı dağıtmaya çalışıyorum
O oktay Ana Kamp Mesajlar 35 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 31 Ocak 2008 #25 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Geçmiş olsun Yücel Bey.Şuan haberleri okuyorum ve gerçekten çok büyük bir patlama olmuş.
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Geçmiş olsun Yücel Bey.Şuan haberleri okuyorum ve gerçekten çok büyük bir patlama olmuş.
Sukuşu Moderatör Mesajlar 536 Tepkime Puanı 4 31 Ocak 2008 #26 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel geçmiş olsun . Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor . Toplum olarak , bu kadar can kaybının olduğu bir olaya üzülmemek elde değil . Ama içinde tanıdığımız , sevdiğimiz birisinin olmaması buruk bir sevinç yaşatıyor insana
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel geçmiş olsun . Malesef ateş düştüğü yeri yakıyor . Toplum olarak , bu kadar can kaybının olduğu bir olaya üzülmemek elde değil . Ama içinde tanıdığımız , sevdiğimiz birisinin olmaması buruk bir sevinç yaşatıyor insana
ALİ KEMAL Ana Kamp Mesajlar 40 Tepkime Puanı 0 Yer TRABZON 31 Ocak 2008 #27 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel bey çok geçmiş olsun
A aras Kamp II Mesajlar 205 Tepkime Puanı 0 Yer GİRESUN 31 Ocak 2008 #28 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri geçmiş olsun abi
musa zeje 5.2 Kamp I Mesajlar 136 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 31 Ocak 2008 #29 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel abicim çok geçmiş olsun canım memleketimde insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel abicim çok geçmiş olsun canım memleketimde insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı
phobios Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul 31 Ocak 2008 #30 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel geçmiş olsun. Büyük ihmal, sorumluları ve göz yumanlar hesabını verir umarım.
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri Yücel geçmiş olsun. Büyük ihmal, sorumluları ve göz yumanlar hesabını verir umarım.
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 31 Ocak 2008 #31 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel bey çok geçmiş olsun
serdaragdas Kamp III Mesajlar 615 Tepkime Puanı 1 Yer İSTANBUL Web keftarkustu.blogspot.com 31 Ocak 2008 #32 Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel abi büyük geçmiş olsun Allah ölenlere rahmet ,acılı ailelere sabır, yaralılara şifa versin
Ynt: Geçmiş Olsun Temennileri yücel abi büyük geçmiş olsun Allah ölenlere rahmet ,acılı ailelere sabır, yaralılara şifa versin