<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 36722" data-quote="ince999" data-source="post: 1487273"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1487273"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1487273">ince999' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yazdıklarına beğeni işareti de koydum.Borsada geriye doğru bu gün için kazançlı olan bir kağıdı örnek göstermek bence doğru bir şey değil.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sevgili İnce Bey,<br />
<br />
Bakın bir magazin muhabiri gibi yazılan mesajlardan sadece dilediğiniz kısımları alıyor onlara göre cevap veriyor ve bir çok yazılan diğer cümleleri yok sayıyorsunuz. Amacınız hakkında fikrim yok ama yaklaşımınız aşırı yanlış. Kelebekler Vadisine ailesi ile giden var orada şu kısımda şu var diyorsunuz lakin ben yüzlerce kere gitmeme rağmen sizin belirttiğiniz gibi sahilde ne cinsellik gördüm nede farklı şeyler yapan insanlar. Siz bunları gördünüz mü yoksa duydunuz mu bilemiyorum ama ben görmedim ve şahit olmadım. Türkiye de yazın herhangi bir plajda görünenden fazlası orada yaşanmıyor ulu orta ve illaki muhafazakar bir ailede kelebekler vadisine zahmete girip gitmek zorunda değil. Memurluk ile olan mesajımı saptırdınız diğer bir koyunu farklı algıladınız ve bunu sürekli yapıyorsunuz, sadece anlamak istediğinizi anlıyor ve tek doğru bakış açısı sizinkiymiş gibi cevaplar yazıyorsunuz. Profilinizde " Her ne yaşarsan yaşa sonunda keyfini çıkar " yazıyor ve bu muhafazakar tavrınız üzerine mesela ben o yaşta Gürcistan da ne işiniz var çözemedim. Karadeniz iklimine mi aşıksınız acaba ? Hayır var sayarım çok yer gezginiz gördünüz o zaman başka fotoğraf mı yoktuda gürcistanı profil fotoğrafı yaptınız ? Çünkü profilde yazan yazının üstüne gürcistan fotoğrafı ve muhafazakar tavrınız pek örtüşmüyor. Yanlış anlamayın ben sizi yargılamak peşinde falan değilim ama bana biraz abeste geldi bu farklılıklar. Çünkü benim bildiğim kadarı ile genelde belli bir yaştan sonra Türk insanları farklı niyetler ile gürcistana gitmeyi tercih ediyor tabi sözüm meclisten dışarı. Söz konusu konuyu inanılmaz şekilde saptırmanız hayret verici, benim hangi yorumumda acaba borsa'ı övdüğümü veya başka insanlara karşı para yatırın yatırmayın, şu bankayı kullanın vs yazdığımı gördünüz ? Serbest muhabbet köşesine kendi ilgi alanım dahilinde bir konu açtım ve ortak ilgi alanları olan insanlar ile bilgi alış verişi yapma gibi bir niyetim vardı. Sizin ilgi alanınız bu değilde neden gelip bu tarz yorumlar yapma gereği duydunuz ? Yazdıklarımı okumadan sürekli aynı şeyleri kendi kafanızda dümdüz şekilde cevaplar veriyorsunuz lütfen konuyu baştan aşağıya okuyun ve şurada sen borsayı övdün sen şurada insanların parasını çalmaya çalıştın diyin bana. Yaşınıza hürmetim var ama bence daha mantıklı olabilirsiniz. Tepkiniz tavrınız yaklaşımınız baştan aşağıya hatalı. Siz ve çevrenizdekiler borsada para kaybetmiş olabilir hatta borsa oynayan insanların zaten %85'i kaybetmekte ama bu %15 kazanan olduğu gerçeğini değiştirmiyor ve benim burada bahsettiğim konu şunu al yarın sat sonra bunu al gibi bir şey değil bir teknoloji firmasına 10 yıllık yatırımdan bahsediyoruz. Normalde insanların yatırım için ayırdıkları bir bütçe var bundan bahsediyoruz ama yatırım için bütçe ayırmayın son kuruşuna kadar veya buna benzer zengin olmak için parasını yatıran sözüm ona akıllı insanlar evet onlar kaybeder kaybetti. Derdiniz ne bilemiyorum sizi anlamaya çalışıyorum ama yorumlarınız konu ile alakalı gelmiyor sanki burada geçmişin acısını çıkartır gibi bir tavrınız var. Bitcoin için kim kazandı bu zırvalıktan dediniz Allah aşkına bunu okuyan aklı başında bir insan bu yoruma gülmez mi ? Siz kabul etmediğiniz zaman o para birimi zırva mı olmuş oluyor ? Madem zırva bir değeri yok o zaman biraz alıp bana da yollar mısınız lütfen ? 24 saate forumdan ve hayattan soğuttunuz beni Allah çevrenize sabır versin.<br />
<br />
Saygılar, hürmetler. <br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<blockquote data-attributes="member: 156879" data-quote="highoutput" data-source="post: 1487213"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1487213"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1487213">highoutput' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sayın Ufuk bey ,<br />
<br />
Öncelikle bende sizin gibi forum uyesiyim , kimsenin üyeliğini iptal etme , konu silme gibi bir yetkim yoktur .Bu konuda bir talebiniz varsa sayın <a href="https://www.gezenbilir.com/forum/uye/1/" class="username" data-xf-init="member-tooltip" data-user-id="1" data-username="@YOL">@YOL</a> ' a bildirebilirsiniz.<br />
<br />
Bu forum paylaşımlarına baktığınızda insanların iş hayatinin stresinden , yorgunluğundan arta kalan zamanında hobileri ile ilgili ve maddi değerlerden , iş hayatindan uzak , bir soluklanma , nefes alma platformu oldugunu zaten sizde görüyorsunuz , bu sebeple konunuzu forum ile bağdastiramadigimi yazdım.<br />
<br />
Ayrıca " iyi niyetinizden şüphem yok " diye belirttim , yazdiklarinizi okumasam , anlamasam bu şekilde yazmazdim.<br />
<br />
Gezenbilir ülkemizdeki karsiliksiz bilgi ve tecrube paylaşımı yapilan nadir forumlardan biridir , üyelerinin gitmesini değil , katılarak katkı sağlamasını dilerim.<br />
<br />
selamlar saygilar<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
<br />
Merhaba,<br />
<br />
Ben yanlış anlaşılmak istemem size karşı bizzat bir sitemim yok genel olarak yukarıda ki İnce Bey'e mesajlarımı okumadığı yönünde bir sitemde bulunmuştum ve üyelik silme işlemi adına da size değil ama konuyu okuyacak yetkililer için madem ben bu kadar yanlış bir şey yaptım kimine göre neredeyse dolandırıcı ilan ediyorum o zaman buyursunlar üyeliğimi silsinler amacıyla, yazmıştım sadece. Biraz o anda sinirli olduğum için kendimi ifade edememiş olabilirim, lütfen kusuruma bakmayın. Size karşı ne bir sitem nede bir yanlış anlaşılmam var ve iyi niyetinizin farkındayım lakin gerçekten anlamadığım nokta " Serbest Muhabbet " köşesinin neden olduğu ? Böyle bir konu açmam sizin açınızdan da farklı gözükmüş ve ben neden bu şekilde gözüktüğünü kendi yaptığım bir şeyi başka ilgi duyan insanlar var ise bilgilendirmek veya bilgi alış verişi yapma amacı ile yazdığım konunun nasıl bu şekilde algılandığını bu tepkileri anlayamıyorum. Bilmeden ters bir şey yazdıysam size karşı özür dilerim amacım size bir tepki vermek/göstermek değildi.<br />
<br />
Saygı ve sevgilerimle.</div>