Geleneksel "En Cicimiz Şenliği" 2010

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VWCamper Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,246

VWCamper

VosBus Sever
Mesajlar
28
Tepkime Puanı
0
Bu yıl 15’ incisi gerçekleşecek olan, tüm vosvosseverlerin sabırsızlıkla beklediği, yıllardır düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve yüksek katılımı ile yegane vosvos şenliği olan “En Cicimiz Şenliği” her yıl artarak süren yüksek bir katılımla, tüm vosvos severlerle birlikte coşku ile kutlanmaktadır.

Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği olarak, tüm vosvosseverleri bir araya getirme fırsatı yaratan geleneksel "En Cicimiz Şenliği" bu yıl 09 – 10 EKİM 2010 Cumartesi – Pazar günlerinde, Hekimbaşı - Ümraniye Kent Orman'ında yapılacaktır.

detaylı bilgi için lütfen http://www.vkod.org.tr/forum/index.php?topic=2750.0 linkini ziyaret ediniz.

Tüm vosvosseverleri bekleriz.
 

Etiketler
Ynt: Geleneksel "En Cicimiz Şenliği" 2010

Üye girişi yapılmadan konu verdiğiniz linkten takip edilemiyor :smiley:

Gelişmeleri ve detayları buradan bizlerle paylaşırsanız seviniriz :smiley:

(arabam servisten çıkarsa bende en cicilerinizin fotoğraflarını çekmeye gelmek isterim :smiley: )
 

Ynt: Geleneksel "En Cicimiz Şenliği" 2010

Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Etkinlik duyuru metni aşağıdadır.

GELENEKSEL "EN CİCİMİZ ŞENLİĞİ" 2010

Bu yıl 15’ incisi gerçekleşecek olan, tüm vosvosseverlerin sabırsızlıkla beklediği, yıllardır düzenli olarak gerçekleştirilmesi ve yüksek katılımı ile yegane vosvos şenliği olan “En Cicimiz Şenliği” her yıl artarak süren yüksek bir katılımla, tüm vosvos severlerle birlikte coşku ile kutlanmaktadır.

Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği olarak, tüm vosvosseverleri bir araya getirme fırsatı yaratan geleneksel "En Cicimiz Şenliği" bu yıl 09 – 10 EKİM 2010 Cumartesi – Pazar günlerinde, Hekimbaşı - Ümraniye Kent Orman'ında yapılacaktır.

Hayatımıza renk katan vosvos’larımız, bus’larımız ile hep birlikte eğlenebileceğimiz, sohbet edebileceğimiz, farklı konularda açılan stantlarda alışveriş yapabileceğimiz bu şenlikte, dileyen vosvosseverler Cumartesi günü kamp yerine gelerek, çadırlarında veya karavanlarında konaklıyabileceklerdir.

Kurulan aktivite alanında çeşitli etkinlik ve gösteriler yapılacak olup, çeşitli yiyecekler, çay, bira ve anlaşma yaptığımız yemek firmasının kuracağı seyyar mutfaktan, ekmek arası döner-ayran, vosvosseverlere uygun bir fiyatla satışa sunulacaktır. Vosvos ve bus’ları izlemekten, etkinliklere ve çeşitli yarışmalara katılmaktan heyecan duyacak ve keyifli zamanlar yaşıyacaksınız.

Kamp alanının yangına çok duyarlı olması nedeni ile, Kamu yetkililerince Ümraniye Kent Ormanında Mangal yakma imkanı tanınmamaktadır. Genel aydınlatma "Merkezi" olarak sağlanacaktır. Kamp alanında Tuvalet ve su sorunu bulunmamaktadır.

Katılım payı olarak, her vosvos veya Bus için 10 YTL ödenecektir. Çeşitli TV kanallarının da bizlerle birlikte olacağı “En Cicimiz Şenliği” nde 3 ayrı kategoride yapılacak olan yarışmalar, Pazar günü yapılacak olup, bu yarışmalarda derece alan vosvosseverlere özel ödüller verilecektir.

Yarışmalara tüm vosvos severler katılabilir.
EN CİCİMİZ ETKİNLİĞİ YARIŞMA KATEGORİLERİ:

En Cici Vosvos, Bus
En Bakımlı Vosvos, Bus
En Orijinal Vosvos, Bus


VOSVOS MATRAK YARIŞMALARI

İtme, çekme, germe, tıka-basa, slalom, stepne yarışı, çuval oyunu, yumurta taşıma ve daha neler, neler…

süpriz yarışmalar, süpriz hediyeler ve değşik sürprizler, siz vosvosseverleri bekliyor...

Sizleri de bu şenlikte aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Haydi, tüm vosvosseverler elele, EN CİCİMİZ ŞENLİĞİNE...

Email: vkodiletisim@gmail.com – info@vkod.org.tr
Tayyar OKUR : 0532 252 66 74
Göral ÜNAL : 0532 336 56 12

* Ümraniye - Hekimbaşı Kent Ormanı ulaşım bilgileri

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=115617970788206489453.00046bff34ed89a215c9a&z=17

* Her türlü sorunuzu yukarıdaki iletişim yollarıyla ya da bu forumdan iletebilirsiniz.

Volkswagen Kaplumbağa Otomobil Derneği
Yönetim Kurulu
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Mesajlar
1,531,889
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst