Geliyor...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rottweiler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,537

rottweiler

Kamp II
Arkadaşlar az önce aldığım bilgiye göre Ssangyong SUT 1 Şubat sonu en geç Mart başı muhakkak geliyormuş
İligilenenlere duyurulur ;D

Etiketler
Ynt: Geliyor...

Evet aylar önce bu konuda konu acmıştım ...
İnsanların burunlu yapısından dolayı on yargılı baktığı markamız imaj tazelemiş olacak ....
Bu arac yani bizlerdeki ssanglar Off Road kapasiteleri zaman içerisinde keşfedilecek camia tarafından ..
Dün rubiconu olan bir arkadaşımla polenez tarafindaydik bir gece önce girmiş olduğumuz bol kanalli yer yer çamur ve karlı cok dik rampaların olduğu bir etep da dik bir rampada on arka kilit ve Discover stt lastik olmasına rağmen kaldı çıkamadı Rubi ben de denedim bir kaç kez bende çıkamadım ...
Gunduz gözü deneyelim dedik bu sefer ben onden rubi arkadan ben çıktım bu sefer rubi yine çıkamadı .... Ki bizim araçlarımızdan kat kat üstün her anlamda ...
Aynı rampayı defenderla yine çıkamamış vinçleyip çıkmıştım. Mt lastik olmasına rağmen
Sonuc olarak mt lastik ve on arka kilit olayını çözersek arazideki bir cok sahte krala kafa tutacak kapasiteye gelecek araçlarımız
Su haliyle bile cok başarılı isler çıkarıyor ...
Süt 1 Benim için su an erken. Parasını bosver ... Tampon Vinc. Tavan sepeti bir dünya is ama 2003 yazında kesin alırım ...
Alırsın Ssang olursun Young .. Selamlar

sabri yucel' Alıntı:
Evet aylar önce bu konuda konu acmıştım ...
İnsanların burunlu yapısından dolayı on yargılı baktığı markamız imaj tazelemiş olacak ....
Bu arac yani bizlerdeki ssanglar Off Road kapasiteleri zaman içerisinde keşfedilecek camia tarafından ..
Dün rubiconu olan bir arkadaşımla polenez tarafindaydik bir gece önce girmiş olduğumuz bol kanalli yer yer çamur ve karlı cok dik rampaların olduğu bir etep da dik bir rampada on arka kilit ve Discover stt lastik olmasına rağmen kaldı çıkamadı Rubi ben de denedim bir kaç kez bende çıkamadım ...
Gunduz gözü deneyelim dedik bu sefer ben onden rubi arkadan ben çıktım bu sefer rubi yine çıkamadı .... Ki bizim araçlarımızdan kat kat üstün her anlamda ...
Aynı rampayı defenderla yine çıkamamış vinçleyip çıkmıştım. Mt lastik olmasına rağmen
Sonuc olarak mt lastik ve on arka kilit olayını çözersek arazideki bir cok sahte krala kafa tutacak kapasiteye gelecek araçlarımız
Su haliyle bile cok başarılı isler çıkarıyor ...
Süt 1 Benim için su an erken. Parasını bosver ... Tampon Vinc. Tavan sepeti bir dünya is ama 2003 yazında kesin alırım ...
Alırsın Ssang olursun Young .. Selamlar

sabri abi 4 low damı çıktın çok merak ediyorum da,

sabri yucel' Alıntı:
Evet 4 low da Biraz sans Biraz pilotaj ve yuksek tork bizim Araclarin arazide Sansini artiriyor

abi akyazı da gezenbilirciler ile bir geziye cıkmıştım.orda rampa yukarı buzlu yolda denedim benim içime hiç sinmedi sanki araç çekmiyor gitmiyor gibi geldi.sadece buzlu yolda inerken denedim 1 nci vites 10 km yapıyor hiç kaydırmadan yavaşça rampa aşağıya inmiştim.

Aracda gucle. Ilgili Sorun Yok hatta guc fazlaligi var :smiley: Lastikler cok onemli en azindan at Lastik olmali .... Ve kullanma sekli ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler